background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, July 23, 2014

~:: FadHiLaT BerSaHuR::~







assalamualaikum,olllsssss....

allahuakbar...rindunya nk bercerita and berceloteh kt sini....

semenjak aktif berbiz on9 nmpaknya blog ni hnyala sbg platform pengiklanan ...tersasar dari niat asal ianya diwujudkan...maafkan saya ye kwn2...


apepun,alhamdulillah...drpada blog ni jgk ramai prospek dan pelanggan yg directly contact sy utk purchase pelbagai items,,....syukur sangat2 ke hadrat Ilahi.

semoga Allah lipatgandakan lagi rezeki kami sekeluarga di masa akan datang.

dengan berakhirnya deadline utk postage sebelum raya pada hari semalam...maka hari ni dapatla saya bernafas skit,ehehheheeh!!!


then itula yg sy ambik kesempatan hari  ni utk bercerita sikit ngan u olllsss ..mcm biasalakn..skit pasal persiapan raya :)


mula2 nk share dulu skit pasal bersahur....

rasanya semua orang dh tau besarnya fadhilat sahur ni...utk sy personally sy bukan saje mncari pahala dlm bersahur..tp jugak kekuatan dan tenaga utk teruskan ibadah Ramadhan dlm keadaan berpuasa penuh, menyusu dan mengepam...

alhamdulillah...mmg betul rezeki yg Allah nk bg pada kita tak semestinya dlm bentuk material semata2 :)

dan sggh sy brsyukur...hari ni 25 ramadhan.dh 25 hari sy berpuasa ..inshaAllah ini bakal tahun ke6 sy berpuasa penuh,amin...amin..amin...


sebenarnya kalau nk cerita pasal penat dlm bulan puasa ni mmg tak trceritala kotkn...tp alhamdulillah Allah bg kita lebih kekuatan kot...

kadang2 lepas selesai terawih ( sy hanya berterawih sdri kt rumah, tak dpt nak sama2 ngan mr papapapito ke masjid)...

saya akan tidokan baby queiman dan selalunya saya pun trlelapla smpi pkul5.

maka pukul 5 la sy bangun utk sahur dan takkan tido lagi lepas tu.

waktu nila sy akan settlekan mcm2 urusan trmasuk kdg2 close deals ngan customer :)

memandangkn pg td dh tak byk deals nk close so barula sy brkesempatan nak settlekn laundry pakaian raya ,ngeheheh!!!


mlm tadi dh start asalnya... tp smpat 2 trip je :D

so yg last trip subuh2 tadi inila balance nya :P





dh settle baju... sy ngorek plak kasut2 raya yg nak letak 1 tempat ..then sng nak transfer masuk bonet kete nanti :)








tahun ni saya beli jgk kasut simple2 utk diri sendiri :)

bila beli kasut ni sy suka yg boleh pakai tempat keje sekali..

beli yg murah2 je kt jelly bunny...tp jelly bunny ni walaupun murah sedap pakai :)


selipar pun beli 1 utk ganti selipar2 lama yg sy guna kt sekolah :)





inshaaAllah cukupla serba serbi utk raya...almaklumla ..tahun ni anak dh ramai,ahahahah!!!

okayla ye olllssss....dh nk gerak balik rumah..


nanti2 klau ada kesempatan kita cerita2 lagi :)


till then, take care olllsss :)





Friday, July 18, 2014

~:: Baju MeLayu For Kids & MeN::~





BAJU MELAYU KANAK-KANAK
KOD : 626
SATIN
PRICE:
SAIZ 1-2 RM 70
SAIZ 3-4 RM 75
SAIZ 5-6 RM 80
SAIZ 7-8 RM 85
SAIZ 9-10 RM 90
SAIZ 11-12 RM 95






Baju melayu knk2&dewasa
Material:soft peach skin
Saiz & harga 
0-00 rm57
1-3y rm58
4-6y rm60
7-9y rm65

Org dewasa
S-l rm100
Xl-xxl Rm110

Pm or whatsapp 01126252919

~:: GoRgeOuS DreSS::~



QAIRAH DRESS.
CHIFFON LEMBUT FULL SULAM&FULL LINING.
PRICE RM150 FREE SHIPPING.

SIZE S.M.L.XL

*whtsapp 01126252919

MEASUREMENT:

S,M,L & XL

LINGKAR DADA : S(95CM), M (100 CM), L (105CM) & XL (110)

LEBAR BAHU : S (38CM), M (40CM), L (42CM) & XL (44CM)

PANJANG BAJU : S(137),M (138CM), L (138CM), XL (138CM)

PANJANG LENGAN : 65CM

Pm or whatsapp 01126252919











~:: BaJu RaYa SedOndOn::~

~:: BaJu RaYa SedOndOn::~


































NEW SET SWEET COUPLE
Baju Melayu + Baju Kurung English Cotton RM 350
Saiz S M L XL
Material Pearl Skin High Quality From Korea
--------------------------
Baju Melayu Rm 180
Kurung Modern rm 180

Pm or whatsapp 01126252919





MY255-106 | Men Top + Lady Dress
Price: RM 90

POSTAGE RM 8 SM / RM 10 SS
SIZE : MEN (S-L) LADY (XS-M)
Material Cotton
Measurement Men:
Shoulder:46cm
Sleeve:25cm
Length:71cm
Bust:104cm

Lady:
Shoulder:40cm
Sleeve:55cm
Waist:40-86cm
Length:143cm
Bust:90cm

Pm or whatsapp 01126252919