background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, February 18, 2014

~:: MIRaCLeS Of EVELOVE BrEaStPumP::~






assalamualaikum,olllsss :)


windu2 ngan u ollls semua !!!!!


eheheh!!!inshaaAllah..sedang berusaha keras menyesuaikan diri ngan routine baru..sbelum dapat baby baru ..sy dapat dulu 'baby baru' the QA's mama and kids boutique:)



so hari ni just nak ambik kesempatan nak share sumthing yg saya rasa akan sangat sangat sangat sangat membantu kawan2 ibu2 yg kt luar sana yg sedang menyusukan atau bakal menyusukan bayi...

sebetulnya kan sy pun melalui perkara yg sama...setiap kali melalui rutin ni sy nk je melabur utk beli Medela Freestyle..tp byk2 kali pikir sebab byk lagi commitment lain...

alhamdulillah...alhamdulillahh...alhamdulillah.....

akhirnya dh jumpa breastpump yg jadi penyelamat ibu2 yg seangkatan dan sejiwa ngan saya...

jom u ollllssss baca review ni ye...

jangan segan2 nak contact sy for further details...

saya berani jamin segala testimonial ni tak kelentong sebab dah ada a few kawan2 saya sndiri who are doctors yg memang dh cuba guna pump ni..

and testimonial nya semua reliable ye olllsss :))


to all working moms out there..yg perlu 

mengumpul 

EBM stocks utk anak kesayangan....dapatkan 

Breastpump yg setanding Medela Freestyle...tapi 

dgn 

hrga yg lebih mampu milik...:)))

boleh ber freestyle...kurang stress u olllsss...

Pm or whats
app sy di 01126252919 

utk order :))


CIRI-CIRI HEBAT BREAST PUMP INI :-



✔✔✔ DOUBLE electric pump

✔✔✔ Boleh pakai ELEKTRIK + BATTERY
✔✔✔ TERBARU dalam teknologi breast pump!! 
✔✔✔ Ada POWER BANK yang sangat KECIL dan boleh digunakan sebagai power alternatif utk pam dan sambil itu boleh caj smartphone, Ipad atau Tablet sekali.
✔✔✔ Bunyi SENYAP
✔✔✔ RINGAN dan PORTABLE
✔✔✔ Boleh HANDS FREESTYLE - Design bustier yang baru dan lebih STRETCHABLE sesuai utk pelbagai saiz
✔✔✔ Suction TAK SAKIT tetapi KUAT dan MENCUKUPI untuk DOUBLE PUMP (350-420mmHg) –
✔✔✔ TIADA masalah backflow dengan penggunaan valve membrane yang baru
✔✔✔ Ada SILIKON kusyen pada breast shield
✔✔✔ 2-PHASE expression - ada MASSAGE mode dan EXPRESSION mode (ikut mimik bayi)

✔✔✔ 10 LEVEL suction - boleh pilih kekuatan suction mengikut keselesaan.

✔✔✔ Ada SKRIN LCD dan BACKLIGHT yang CANTIK

✔✔✔ Ada TIMER

✔ Ada MEMORY function - boleh programkan setting suction dan timer.
✔✔✔ Diprogramkan dgn MUSIC yang menenangkan sambil mengepam. 
✔✔✔ Design CUTE
✔✔✔ Parts yang SIKIT + MUDAH pasang/basuh
✔✔✔ WARRANTY 1 YEAR untuk pam & 7 HARI untuk parts lain
✔✔✔ Ada SERVICE CENTER - boleh service, repair dan beli spare parts
✔✔✔ Warranty Card diberi
✔✔✔ Ada talian Customer Support (jika ada masalah akan di bantu)
PENGUMUMAN!!!!



Eve love FLEXI breastpump..harga market turun dari 


RM599 kepada RM499....Exclude postage..

Set sekali dengan Pumping Bustier & Power bank.




1 comment:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..

blh tahan harganya.. :)
sesuai utk mereka yg guna brest pump ni..
tak dpt yg medela