background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, November 3, 2015

~:: PemBaNtu RumaH HarIan ( JaM) : DaYLy or HouRLy MaId::~




بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum semua

ada tak kawan2,saudara & saudari hadapi masalah2 ni 

📍 kesuntukan masa dan tenaga nak kemas rumah

📍serik dgn mcm2 pengalaman pahit dan kos tak masuk akal utk ambik maid

📍 perlu kan bantuan utk bersihkan luar dan dlm rumah je,yg lain2 tak perlu (xde ke perlu an utk jaga kan anak2 etc)

📍mahukan pembantu yg cekap,amanah dan efisyen (bg je keje ape,beres dgn cemerlang)

KAMI ADA SOLUTION UTK ANDA 👍👍👍

Kami memyediakan perkhidmatan pembantu rumah Harian (jam) utk kawasan sekitar Lembah Klang

PM OR WHATSAPP 01126252919 (IMI) & 01121122709 (ZUL )

DISKAUN INSTIMEWA UTK EARLY BIRDSSSS 😍😍😍

2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

NuraOuki.. said...

hi masih available tak imama carrier tu..? tk