background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, July 17, 2016

~:KniTTed COstUmes For Babies Photography SessIonS :~


assalamualaikum semua :)

cer telek pics kt bwh ni...

nampak familiar tak???
kalau u olllss biasa tgk retis2 kan..once they have delivered their own babies kn...msesti dorg akan buat sesi fotografi khas ...utk kenang2an ..or maybe introduction to the public :)

comel2 kan costume dorg guna?
u ollsss teringin tak nak buat utk ur own babies ??
kita oun boleh buatkn..DIY pun cun jgk...coz we are the ones who know our kids' mood the best :)

so klu kita conduct photoshoots sdri ... suka hati kita nk buat time bila ..brpa kali pun:)

senang je kan?meh pilihla ..yg mana u ollls berkenan...
boleh beli or sewa pun no hal :)

blh wa sy anytime ye :)

01126252919 :)

















COMAMMMNYAAAA!!! ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸŽ†ðŸŽ‡ dapatkan 1 set..for ur newborn lil cutie pie..
then carry out photo sessionsssss..as many times as u wish 

at a very AFFORDABLE price 
rm55/set😍
🎉🎊Juga boleh d sewa / rental price pls wa or dm or pm ye ðŸ˜ðŸ˜˜ pm or wa 01126252919  VISIT QA'S MAMA AND THE KIDS BOUTIQUE ( FB)
#kids #kidsstuffonline #bajubudak #shirt #kidsshirt#kidspyjamas #transformer #pyjamas #angrybird#hellokitty #ultraman #elmo #girlsstuffonline#girlsblouses #bajubudak #bajutidur #boys#polirobot #BOYSSHIRT #girlsstuffonline#kanakkanak #lelaki #polirobot #budaklelaki#budakperempuan #sayajual
#bajubudakmurah #bazaarpaknil #malaysia #brunei#singapore #upinipin #crochet #knitted #photography #baby #bayi #newborn #comel #cute #kait

No comments: