background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, October 28, 2013

~:: LoVe YoU Mr ArrOgaNT & JoDoH ItU MiLiK KiTa ::~


assalamualaikum,olllssss.....

mintak mahapla ye olllssss....

belum dapat update and share ngan u olllsss pasal our percutian konon2 honeymoon tu lagi.....


biasala hujung2 tahun ni banyak sungguh keje2 sekolah yg nak disiapkan....

sekarang ni pulak tgh busy preparing the students for the speech and drama showcase...

mmgla trkejar2 ....


okay just nak share ngan u ollllssss....

sy tengah mabuk tak habis2 ni saya tetap rajin melayan drama series tp sedikit selective....

tapi tetap rasanya sekepala ngan most of u ollllsss yg suka melayan dua2 series nikan???



sape antara u olllsss yg  suka jugak layan cerita2 ni????


jom comment sikit..ape yg specialnya cerita2 ni pada u olllllssss :))))





okla....jangan lupa tau...buh comment sikit :)))




hrrrmmmmm...ada hadiah ke utk comment yg PALING BEST?????



TUNGGGGGGGUUUUUUUUUUU........


ngeheheh!!!!




ok....till we meet again....take care :))




Yours Truly

6 comments:

Ira said...

Ira pun suka jgk tgk citer2 ni.. Hehe..

Nurzakiah Hanum said...

x sabar nak tgk hari ini

Rai Ourkizuna said...

err.. dedua saya tak tengok.. asyik lupa jee...

Cho Zila said...

yang arroganttu tengokler jugak.. tapi pada akakler semua cerita yang ada orang kayo2ni akak dah tak berapa sukaler... ha.. ha.. sebab tak kayolerkan...

Khai♥Rin : anies said...

luv u mr arrogant tu sy bc novel dulu.pastu br layan drama tu pon byk skip

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..

cma smpt tertarik dgn citer LYMA je.. yg kat bwk tu tak pernah tgk lagi.. komen citer ni : best jgk :)