background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, October 31, 2013

~BeLasungKaWa Buat aLmarHumaH NeNek ::~




assalamualaikum,olllssss....

ape khabar semua??

semoga kekal sihat hendaknya..alhamdulillah....


hari ni sebetulnya genapla seminggu almarhumah nenek saya Siti Rahmah Bt Muda meninggalkan kami semua..kembali ke rahmatullah..


syukur sangat2 nenek kembali pada hari Jumaat lepas tepat jam 2.20 petang...di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu....

disaat semua anak dan hampir semua cucu arwah ada disisi dan disampingnya....
saya pun sempat pulang and jenguk arwah pagi Jumaat tu...khamis malam lagi kami bertolak balik ke kg...walaupun tanpa mr papapapito yg tak dapat turut serta...beliau dh register utk jalani green card course so mmg sangat2 tak dapat utk mengelak :(

apepun...yg penting saya sebagai cucu arwah yg sulung dapat jugak jumpa arwah kali terakhir..bersama the only cicitss yg arwah sempat kenal.....anak2 saya....

berakhir sudah penderitaan arwah sekian lama...hampir 30tahun arwah menderita pelbagai penyakit trmasuk diabetes and darah tinggi yang akhirnya mnyebabkan her kidneys failed to function...


terus akibatkan arwah terpaksa jalani dialysis....

ada saya kongsikan dalam entry ni:



mohon jugak semua sekiranya sudi sedekahkan al-fatihah buat arwah nenek saya.............


malam tadi pulak dapat tahu my BIL skrg kt Hospital Putrajaya...he had undergone a surgery on his appendix...

semoga dia cepat sembuh inshaaAllah....

mohon semua doakan yg terbaik jgk utk dia...

inshaaAllah esok akan cuba luangkan masa utk melawat beliau....hari ni cuma mr papapapito yg sempat ke sana...

ppsssssttttt..tak sabar sebetulnya nak habiskan hari ni...sebab esok akan mula bercuti sehingga Selasa...hooorayyyyy!!!








Yours Truly


5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya cuti2

Khai♥Rin : anies said...

salam takziah
alfatihah

Ummu Madihah said...

Salam QA,

Takziah atas kepulangan nenek QA ke Rahmatullah. Al-Fatihah, semoga rohnya ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman! Mak Aji juga doakan agar BIL cepat sembuh dari pembedahan apendiks tu.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..
salam takziah buat akak sekeluarga..
alfatihah buat almarhumah nenek akak.

Cho Zila said...

takziah... gitulerkan hakikat kehidupan.. akak hadiahkan al-Fatihah dari jauh..
semoga yr in law juga selamat menjalani pembedahan...