background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, February 18, 2012

~:: PutRaJaYA WeTlaNd ::~



assalamualaikum,ollsss..mlm ni saya tengah dlm proses membersihkan sawang2 dlm blog tempat saya menghamburkan mcm2 ni..& xsuprise pn bila saya nmpak da byk sungguh drafts.xpela..xsempat nk publishkn semua..saya publishkn je dulu yg ni..layankan gambar2 we oll 1 whole big family pg jalan2 ke putrajaya wetland msa CNY holidays hari tu.

details pasal wetland blh dapatkan kt sini

jomla layankan je gambor2 kitorang kt sana :)








 gaya anak daraku nan seorang,..menyonyot pn bercekak pinggang :D

 merenung indahnya alam
 itik pulang petang
 wajah kesayangan hamba
 the cousins..baca betul2..the cousins..bukan the simpsons..ngehehe!!!


almaklumla..ambik dgn camera cabukku..xdapatla nk zoom lawo2 :(


 Que manja2 ngan tokma

 mama gatal tangan nk mengedit-edit





rajin poksu melayan anak2 buah :))

okla kengkawan..nti saya publish lagi yg lain2 tu insyaAllah..excuse me to bed dulula,ya..esok nk kena bangun early2 in d morning :)
till we meet again,take care :))







5 comments:

::Misz sunsWeetz:: said...

ni kat mana?

http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2012/02/wordless-w8.html

QA's ~ mamapapa said...

kt putrajaya ,dear..:)

nia marlissa said...

saya pom ada pegi sini dengn family masa CNY hri tu :)


1st tome here , nice one <3

QA's ~ mamapapa said...

btul tu,nia...dtg ngan family mmg best :))

dela said...

seronok kan jlan2 dgn family begini... :)

column header tu tukar ke 3 atau lebih... baru column atas header tu akan keluar.... cara2nya seperti blog sini..

http://teknikbuatblog.blogspot.com/2010/06/meletak-gambar-sebagai-header-blog.html

:)