background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, January 26, 2012

~:: cUti2 & MaSak2 ::~





asslamualaikum,kengkawan olls..
hari ni & semalam dh rmai agaknya yang mula bkerja...saya belum lg..cuti seminggu..tapi byk jgk keje nk dibuat..ibarat bkerja dari rumah plak,ye..tuition classes pn akan resume balik esok..macam xpuas je cutikn..niat dihati sbelum cuti ti mcm2 nak buat ngan anak2..apekan daya ...time flies terribly fast :(

sepanjang cuti ni sempat masak yang simple2 je utk anak2..tu gambar2 kat atas tu antaranyala..pagi ni utk brekfes masakkn omelette je..xpayahla ambik gambor kot:(..lunch semlam masakkn ikan stim utk anak2..pun segan nk tnjuk gambor sebab bukan cantik pn,eheheheh!!!tapi eechaa kata sedap & dia sangat berselera makan...alhamdulillah..tula yg penting..:)que xpayah ceritalakan..ngap ape aje :)
dinner plak mmg hmpir tiap hari kt luar..temankan papa dorg dinner kt area ofis dia kt TTDI.

okla..hari ni dapur mmg takkan berasap utk sehari&semalam insyaAllah..kami nk jenjalan..insyaAllah...

till my fingers meet the keyboard again..take a gud care of yourselves...

4 comments:

KhaiRin - anies said...

sama la kite..lately tgh giler wat puding hehehe

Ros said...

Salam,

Simple tapi sedap....

Kak Ros dah follow dah dua2 sekali...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

rajin masakk :)


p/s: awak..terlalu bnyk link blog dekat profile..pening sy nk pilih mana satu blog sebenar :)

QA's ~ mamapapa said...

khairin-anies - sedapnya puding..lama sgt dh xbuat..ingat nkbuat jgk nti msa bday party utk lil hero..insyaAllah cuti thaipusam nti..asal2 plan ahad ni tp trpksa cancel sbb tiba2 ada ad-h0c prog plak :)

ros-akak,tq:)simple sangatkn..xpela jnji anak2 & en suami mkn:)

rina - ehehehe!!yg lain tu still under construction,kihkihkih!!!