background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, January 28, 2012

~:: QuE's BiRThDay PartY ** The PostPoneMent ** ::~


assalmualakum,olls..weekend ni u oll bust ape?sy pagi2 tadi agak bz double checking guest lists utk bday party que which was priorly scheduled 2 b tomorrow tp mcm yang sy bgtau sblm ni,..trpksa postpone sbb tiba2 je ada adhoc prog..xpela..insyaAllah akan di carry forward ke cuti thaipusam nti..insyaAllah..harap2 kali ni xperlu postpone lg…so..yg duk bz check guest list ni sbb nk kena bgtau la psal postponement tu..risau jgk ada yg trcicir..kang ada yg dtg esok,haru dibuatnya..:(


nasib baik cake blm tempah lg..actually msa started inviting hari tu pun blm finalized nk order cake yg mcmna..msa eechaa's 1st bday dulu order jelly cake since msa tu dia sndiri sangat suka makan jelly 


nila gambor cakenya..



cake ni tempah kt Q jelly @ ikano...:)

okla,nti kita update party Que bila dh settle,insyaAllah :)
hope everything will go smoothly :)amiinnn...


4 comments:

KhaiRin - anies said...

cantik nyer kek dia

QA's ~ mamapapa said...

yes,khairin..rupanya mmg cantek :)price pn ok..affordablela..rsa pn not bad..not too sweet..just nice :)

iizla said...

1st time tengok kek jelly mcm tuh..menarik!!

thanks follow blog sy :)

QA's ~ mamapapa said...

iizla,sama2..cake ni mmg mnarik..ada mcm2 rupa plak tu :)rambang mata nk memilih :)