background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, March 24, 2012

~:: FaRiS PetRa BaCK to ScHooL BTS 2012::~

assalamualaikum,ollsss...
ape program tuk weekend ni?
me & my family insyaAllah akan bertandang ke UIA...dh lama jugak tak ke sana..dolu2 zaman belajar kt UM ada jugak pegi sna few times jmpa kengkawan yg blajor kt sna....

nk pegi sna sebab mr papapapito akan represent our FARISIANS ALUMNI tuk hockey games sekola2 berasrama katanya..








sebenrnya we both agar trkilan sbb this weekend jgk ada prog yg sgt best kt our beloved school SMSTMFP...my FIL pn col rumah last nite..tnya kot2 we oll balk kg tuk prog tu...unfortunately takde rezeki sbb khidmat mr papapapito lebih diperlukan kt UIA nti...lgpun my grandma is now admitted kt hops putrajaya..so kenala ambik peluang weeknd ni gi ziarah dia..

anyway,what's happening in Faris Petra?
nilaa diaaa...





malam tadi plak tgk gambor ni kt grup page...sobsobsob....bestnya dorang balik reramai..charter  train coach lagi..






huwaaaa!!!bestnya!!!i wish!!!

antara prog yg dh diatur ...








uhuhuhu!!!wahai kengkawan & adik2...


korang dok rindu ko nok makae dalae tray ni...iskiskisk....



and d news spread all over kelantan & even in d newspapers :D






dah tu siap ada jersey lagi.....

uhuhuhu!!!harap2 nanti akan ada lagi event seumpama ni....sangat rindu ngan cikgu2 ngan kengkawan semua..sobasobsob..selalunya klau blik klantan mmg xmiss 'jenguk' sekolah,..tapi tak sama :(

uhuhuh!!!moga dipanjangkn umur & ada rezeki utk join klau ada lagi lain kali..amiiiinnn..:))







1 comment:

yusnita said...

Amiin.. moga awak leh join lainkali..

seronoknya kalau dapat join aktiviti cenggini kan.^_^