background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, July 13, 2012

~:: 2 LiL FaiRiEs @ MasJid KotA DamAnsAra ::~

assalamualaikum,ollssss....
salam Jumaat :))
hri ni nak share cerita pasal Jumaat minggu lepas...
selalu sangat tiap kali fetch my 2 lil fairies from their nursery mmg my beloved anak dara selalu request nak singgah kt masjid ni..mmg kitorang akan lalu..pernah sekali dulu bwak dorang singgah smayang Asar sbb by the time smpai rumah mmg dh rapat sgt ngan Maghrib..jd dia slalu terigt2 and nk siggah lg..cuma mamanya aje yg xconfident nk buat lg skali ,ngeheheh!!!hari2 mamanya singgah sorg2 je..

tapi since dh hmpir tiap2 hari dia mintak,xsampai hati plak nk let her down kn..so singgahla skali lg Jumaat lepas..
boleh nampak kn dari gambor2 ni how cheery :P

kt bawah ni gambor2 eechaa ambik wuduk,ye...
and to my great surprise she actually did it in the right sequence wpun number of all steps tu kdang2 dua kdang2 1 je,eheheheh!!!





alhamdulillah..mmg both of them xmeragam & seronok..cuma mamanya segan2 malu kt org2 lain yg ada kt situ coz my lalings were not appropriately attired :(
uhuhuh!!!maklumla unplannedkn :(


 malam tadi plak bukak another box of their feberet butter cookies..tapi yg ni sumbat dalam tupperware dulu coz esok tak pegi nursery :))
inila antra yg jadi bekalan tetap for them utk ke nursery besides oreo, cocoa crunch ngan butterscotch atau choco raisin :)


okayla,oollssss...
takleh nk merepek lama2 ni..
skang kt our school tgh celebrate Children's Day and Sapura Idol...
till we meet again,ya..
take care :))



3 comments:

KhaiRin : anies said...

khusyuk ke solat tu syg? heheheheh

Bitt (doubleIS) said...

alahaiii comel pakai telekung...hehehe

~CanaryGalapagos~ said...

Alhamdulillah...seronokkan bila tengok anak macam tu..:-)