background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, July 17, 2012

~:: PaRatHa EXpreSSo @ EmPiRe ShOppIng GAllEry::~::~


assalamualaikum...olllssss...
u ollllss ingat lagi tak news pasal explosion kt Empire Shopping Mall???
uhuhuhu!!!it kinda scary jugakkn..that's why ever since that incident happened we ollsss mmg xpergi lagi dah sana..tapi dh lama jugakkn...proses pembaikkan pn dh settled ( eh,betul ke perkataan sy guna ni :P )..

so last week's Friday we ollssss pegila sana..dh boring asyik2 tempt same je kn..tukar angin skit...kebetulan mr papapapito pn available..ape lagi :))

aim for the day...shoes for Eechaa :))

alhamdulillah dapat jugak yg di cari2..so settled la crita kasut raya Eechaa :))
oopppssss..gambor kt atas tu bukan gambor kasutnya,ye..tu gambor our dinner malam tu kt Paratha Expresso..mr papapapito as always chose nasi lemak and myself tried the meatball set...taste nya bolehla..biasa2 je..i still prefer IKEA pnya meatballs :))

oh,btw..IKEA tgh sale lg..we ollsss dh pegi on the 1st day of sale...grabbed small2 items je...dh tak boleh nk beli furniture...dh takde space :(

okayla,layankan the pics taken kt Empire :))
on the way pegi Empire,sempat jugak Eechaa beli fishing toy ni kt petrol station,nasib baik murah je..rumah tu dh penuh ngan toys je....uhuhuhu!!!
Que who loves to kiss and be kissed....sangat2 suka...langsung xpernah marah orang kiss dia..sampai merah2 pipi pn ok je...and he'll kiss us in return..suka!suka!
perut kenyang...suka hati :D
pilih jangan tak pilih... :))
trying to measure the cloths kt badan dia,ahahahah!!!
Que plak calon consumer yg bijak...sbelum tarik baju tu he checked the price 1st,kihkihkihkih!!!
okay...she was choosing...and finally grabbed sepasang...mmg pandai pilih plak kebetulannya...
gambor?nantila...u ollsss tgk gambor raya nanti,ahahaahh!!!SURPRISEEEE!!! ( as if u ollsss nk tau sgtkn,kihkihkihkih!!!)



hrmmmmmm...duk belek2 gambor my 2 lil fairies ni...rindu membuak2 plak..jeles ngan mr papapapito yg tgh berhempas pulas ngan dorang kt rumah skarang...
petang smalam pn balik2 syok je tengok dorang duk main mcm2..eechaa plak syok duk sembang ngan tokma & tok abah nya kt phone..comelllnya anak mama..tnya & ckap mcm2 macam orang tua,kehkehkeh!!!
nmpak je mama trus ckap "mama,tokma call..nk ckp ngan mama!"...
hrmmmm...cepatnya anak daraku mbesar...butir bicaranya mmg dh ala2 matang gitu...uhuhuhu!!!

insyaAllah mlm ni plan nk bwk dorang g pasar malamla..dh lama tak pegi...

okay ollsss...till my fingers meet the keyboard again...
take care :))



6 comments:

pinky said...

dah lama jgk tak g pasar malam...:)

KhaiRin : anies said...

sedap nyerrr

izla said...

tak pernah sampai kat empire. banyak ke choice pakaian kanak2?

QA's ~ mamapapa said...

pinky : tula,lately ni asyik hujan tp mlm ni insyaAllah sbb hujan dh brenti
izla : tak byk sgt,cuma ada pumpkin patch, guess and few other branded outlets..1Utama lg meriahla :)

babycomel said...

shopping raya eh ;)

IntaNBerliaN said...

wah.. pandainya anak dara tu memilih yer.. :-)