background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, July 31, 2012

~iFtaR @ MAyAnG OasIS FooDcouRT, PeTALinG JaYA::~

 assalamualaikum,oolllssss...

seumur hidup saya...saya percaya sama dengan u olllssss juga..kita memang sangat menghargai sahabat...sahabat yg saya maksudkan adalah kawan2 dr sekolah,uni & tmpat kerja yg sanggup jatuh & bangun bersama saya...saling memberi & menerima..yang saya kasihi seperti saya mengasihi darah daging saya sendiri...

note : mr papapapito juga pernah jadi seorang sahabat,masih juga seorang sahabat..insyaAllah selamanya :)

alhamdulillah...walaupun dalam hidup ni saya tak mewah dari segi material ..tapi saya percaya Allah sntiasa menunjukkan kasih sayangnya kpada saya dengan mengurniakan saya ramai sahabat yg ikhlas dan tidak bersama saya hanya kerana saya punya 'sesuatu' yg boleh ditumpang....

doa saya semoga keakraban dan kasih sayang ini kekal selama2nya...

Jumaat yg lepas, saya brjaya jugak lepaskan rindu pada sahabat2 yg sama2 mengajar kt BSI dlu...
lebih brmakna lagi..we olllsss beriftar sama2 kt food stall milik one of my ex-colleague jgk :))

klau dulu saya hanya ke Taman Mayang utk santap kt William's ( org PJ should know what i meant :) )....so skarang we ollss dap at support our fren's biz plak...
he also serves western food kt sna cuba of course tak sebesar portion William's..

okayla,ollssss...let the pics do the talking,ye :))



ada macam2 western food menu kt sni...the most recommended are : the Lamb Chop , Garlic Rice & Salmon Grilled and Maryland Chicken Chop :)



sebelum iftar, we olllsssss sempat jenguk BAzar RAmadhan feberet mr papapapito kt Stadium Shah Alam  :))
 Oshin the Mango Juice yg sangat sedap 
and my feberet kebab :))

 okayla,ollllsssss...
till my fingers meet the keyboard again :))


Selamat Berpuasa, Berbuka & Berterawih :))







2 comments:

KhaiRin : anies said...

rs cm penah lalu je kt situ

IntaNBerliaN said...

sy x g pun lagi pasar ramadhan setakat ni.. :-)