background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, July 19, 2012

~:: The TwIts At The Ben , SolaRIs @ HarTamaS ::~



assalamualaikum,oollllsssss....
ingat lagi tak last week saya ada cerita pasal our school 2nd excursion

lepas cerita pasal tu baru saya teringat yg saya ada 1 entry yg dh bersawang ...pasal our 1st excursion,ehehehehheh!!!

anywaysss,,...tengok story book covers kt atas tu reminded u ollsss on sum thing tak?
eheheheh!!!buku2 cerita yg sangat suka saya baca masa in primary even secondary school dlu..
and of course Roald Dahl was one of my feberet author besides Enid Blyton..and bila dh besar skit Sidney Sheldon etc etc plak...

kisahnya,msa 1st trip flu we ollsss berpeluang menonton an act play or maybe theatre show based on 'the most disgusting couple's story : Mr & Mrs Twit'....ahahhahha!!!
tapi memang we oolllsss enjoyed the show...the casts were superb,okay..mmg talented and sangat hidup lakonan diorang...

okayla..jom layankan sedutan gambor2 skit :))







 ni class pic yg di ambik kt National Museum...tempat yg diterjah sebelum we proceeded to The Ben, Solaris @ Hartamas..to watch the theatre ..:))


ini antara buku pertama Roald Dahl yg saya baca..yg memang sangat2 saya suka...kenapa saya suka...u olllssss yg tak pernah baca...tryla baca...yhen u ollsss tau... :P
frankly,buku ni buat saya betul2 rasa kewujudan that factory..or maybe to be exact..how i wish it really exists :))
okay,ollsss....till we meet again ...take care :))

2 comments:

Pearl Kaz said...

Hehehehe... Roald dahl, enid blyton mmg recommended dibaca utk kids and teenagers.. sbb bila baca buku diorang, kita akan imagine mcm2 yg out of this world. hihihi. charlie and the choc factory kena baca, tgk movie, pastu baca lg skali. nnt bile part oompa loompas nye lirik dlm buku tu leh nyanyi skali. hahaha

QA's ~ mamapapa said...

eheheh!!totally agreed :D..mmg crita2 dia buat kita betul2 into itkn :) a'ah...mmg fun dpt nyanyi lagu tukn...ngehehhe!!!coz time bcd je duk wonderla cmna lagu tu sbnrnye,ehehe!!!