background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, August 8, 2012

~:: LAgU RaYA : BaLiK KamPUnG By AllaHyARHaM SuDIrMAn::~



assalamualaikum,olllsssss....
cepatnya Ramadhan beransur meninggalkan kita ...sememangnya lumrah kita hambaNya yg lemah dan mudah terdorong oleh nafsu & kehendak..Ramadhan yg makin menjauh tidak kita hibai..tapi Syawal yg mendatang yg lebih2 kita nanti...
sudah namanya kita manusia biasa..terkadang tidak dapat lari dari kekhilafan..tapi kiranya kesedaran itu datang..tidak pernah terlambat untuk kita berubahkn...

oh,dah jauh plak saya tersimpang..hari ni sebenarnya kurang masa nak melalut merapu...yang sebenarnya tengah bizi pulun marking bundles of question papers..yg u olllsss nampak bersepah2 kt dalam above pics tu...hhrrrmmmm...bertabahla,ahahaah!!!seboleh2nya saya nak saipkan semua hri ni..then only it will be possible for me to discuss the corrections with all students within this week :))
opppsss...sekadar bercerita..bukan merungut..klau asyik merungut nanti karang tak berkat plak ...dah nama pun kerja..kerja tukan satu ibadah jugak..insyaAllah..

sambil2 duk marking..duk layankan lagu rayalakn..what else.. :))
saya perasan yg this year radio stations started playing lagu raya pretty earlykn.. :)
hrmmm...for me and family,ada 1 lagu raya yg sentiasa berkumandang kt rumah & dalam kereta sepanjang tahun,uhuhuh!!!
gara2 it's Eechaa's feberet song,uhuhuh!!!
inila lagunya :))





yang si Que plak,belum pandai nak suka2 lagu raya ni..hari2 duk nak dengar lagu2 ni je...siap joget2 gaya dia lagi...joget gaya dia yg xserupa joget tu,kihkihkih!!!

suka sungguh2 sampai boleh marah2 klau tiba2 lagu tu terstop atau hilang..kadang2 boleh brgaduh dengan kakak plak ...uhuhuh!!!







okay,yg ni plak antara my own feberet hari raya song..kenapa saya suka sangat?saya pn xtau...eheheh!!!




u olllsss pn mesti ada lagu raya yg u ollssss suka sangat dengarkn?

oh,ye!for iftar malam tadi mr papapapito balik awal so dia sempat masak..dari masa duk ber whatsapp time sy tgh tuition lagi dia kta teringin nk makan yg bakar2 ..so inila yg we had last night :)

haa,tu yg hitam2 gelap tu semua yg bakar2...ikan,ayam & daging :))
walaupun rupanya tak seberapa ..tapi sedapnya tak terkira,kehkehkeh!!dah mcm pantun plak :)

budak2 2orang ni plak klau ada papanya di rumah, maka mamanya tak diherankn.. dukla berkepit je ngan papa je.. :))
dapatla mama berehat & melayan "Bukan Bidadari"




okayla,ollssss...
selamat berpuasa,berbuka & berterawih :))
take care :))







2 comments:

Anum said...

wah seronoknya nak raya

teratak hati said...

Dah rasa suasana raya ye..