background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, September 26, 2012

~:: CoCoa CruNcH & HalF-BoiLed EgG ::~




assalamualaikum,olllsssss....
ape khabar semua hari  ni?harap sihat and ceria hendakNya :)
hari ni cuma nak share pasal my kids feberet food :)
pic above tu gambor a huge jar of their feberet cocoa crunch :)
sorang semangat jadi tukang korek..later part of the scene..settle mengorek keluar...dikutip plak masuk balik dlm jar..sambil masuk dlm mulut,eheeheh!!!itula Que..kakak nya yg khusyuk makan dah tak heran,eheheeh!!!

* trkenang gelagat Que yg being sulky ngan mama wktu di fetch kt nursery ptang klmarin,instead of slalunya trlonjak2 mcm nk trjun dr dukungan ckgu,dia boleh bt derrrkkkk je..never looked into my eyes plak tu..dan2 bila unjuk mini pack of cocoa crunch je trus melted,ahahah!!
one more is the half-boiled egg...letak kicap skit...haaaa!!!suka!suka!!!actually itu jugakla antara yang lalu saya telan during both of my pregnancies :)
tak sempat nak capture pic kakak suapkan adik..sbb banyak yg dia suap diri sndiri,ahahah!!bila mama ingatkan barula dia tringat nak suap adik,kehkehkeh!!!

last pic below..just another pic of Eechaa wearing her feberet outfit : Baju Kurung...and almost every time nak matchkn ngan tudung,uhuhuhu!!!pkaila tudung tu sampai trtido2 :)

2 comments:

IntaNBerliaN said...

dulu kecik2 selalu gak sy mkn telo separuh masak tu.. ltk kicap n lada sulah.. sedapnya.. :-)

Rai Ourkizuna said...

telur rebus letak kicap tu mak bapak dia pun suka..hahaha..

comel lah eechaa pakai tudung tu..