background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, September 12, 2012

~:: PASaR KaRAt aka CAR BooT SaLe @ SHaH ALaM StaDiuM ::~






assalamualaikum,ollssss...
ada sesape yg pernah pegi pasar karat ni?
dah lama teringin nk pegi..tp almaklumlakn pg2 Ahad ni lebih indah rsanya klau dapat brsenang2 ngan anak2 kt rumah..liat je rasa nk keluar pepagi..lgpun,selalunya Ahad pg ada tuition kt Sierramas Sg Buloh...so mls nk kmana2,mskkn simple brekfes utk anak2,trusla keluar menoreh..dh lepas Zohor brula plan nk ke mana2...
tapi last Sunday kebetulan leaps Subuh je pg Hospital Putrajaya..otw balik trpikir nk langsung ke sana..almaklumla..rumah baru ni lebih dekat ngan Shah Alam..klau stadium tu  5 minit je kot :))

so above tu mmg pics of the femes Pasar Karat tu..ada mcm2 ye,ollllsss...pendek cerita serbak mak nenekla ada,...mmg boleh clear poket klau pegi,eheheh!!!

since pg tu dh brekfes ngan nasi kerabu dr pasar karat..petangnya plak ke open house my ex-colleague kt Subang Perdana..maka mmg tak berasapla dapur hri tu,eheheh!!


eechaa yg dh ready nk keluar..complete ngan handbag,ok..jgn marahhh,ehehehe!!

Que tgh woo a cute lil girl kt sna...mmg proven hero papala:D


mr papapapito melayan our 2 lil fairies...lepas these pics were captured ..mr papapapito was so busy bersembang ngan kengkawan sekampungnya yg tetiba je smpai..what a small world..my friend's husband si tuan rumah rupanya kawan sekampung mr papapapito..riuh rendah jadi mini reunion plak :)

owh..ini plak my own good frensla yg sbnrnya semua pn dh meninggalkn BSI.. :)
masing2 beria mintak di recommendkn ke my current school gara2 saya baru lepas to long recommend one of our gud fern jgk..bru last week started,...tapi itula namanya rezeki Allahkn..prtolongan saya cumala a very small favor :)


okayla,ollsss...
till my fingers meet the keyboard again :)
take care :))