background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, April 3, 2012

~:: BeRkAmpUng Di HOsPiTaL PutRAjaYA::~






assalamualaikum,oollssss...

just nak share cerita our another hectic weekend yg lepas...


dipendekkan cerita,kami semua berkampung di Putrajaya..atau lebih tepat di Hospital Putrajaya.. :(

still ingat dalam entry sebelum ni saya bagitau yg my grandma was hospitalized...and she still is..:((

klau ada kelapangan..tolongla doa2kn nenek saya yg trsayang tu ye :)

kan ke betul setaip yg pahit tu akan ada manisnye...

dalam pada kami semua worried about her condition..we actually get to see other family members yg dh laaaammaaaa tak jumpa...


macam biasa dalam kekalutan tu sempat jugak bergambor here & there,kihkihkih!!!!



heading to Putrajaya...together2 ngan aboh & umi..





slept over kt rumah che' ngah di Putarajaya...malam2 ni sempat plak bergambor ngan dis cute BIKE :))








small reunion...sedara2 dari Melaka baru je sampai :))



sempat plak berjimba-jimbi kt Putrajaya..makan2 & window shopping :)) 











nasib baikla kt kawasan hospital ada playground..takdela sangap je permata2 hati ku :))


okayla,ollsss..insyaAllah till my fingers meet the keyboard again :))

take care :))







3 comments:

LYAfrina said...

smoga nenek cpt sembuh yer..

Ros said...

Assalamualaikum Qa's,

Semoga nenek Qa'a cepat sembuh ya....

MamaEma said...

semoga nenek cepat sembuh yer