background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, April 19, 2012

~:: BeSt QuOte Of D Day # 8 By Chris ColFer :: YoU will Be PoLisheD::~



assalamualaikum,oolllsssss....

saya baru je came back from SSS 7Th Athlete Meet Rehearsal Kt Shah Alam Stadium...andddddd...

I AM EXHAUSTED......


nak tido...zzzzzzzz.....

petang2 skit nanti insyaAllah nk bawak my 2 lil fairies main2  & jalan2 kt taman.. :D
mr papapapito pn cuti hari ni,yeeeeaaaaayyyy!!!




anyway,...cuba tengok & baca elok2 quote kt atas tu,ye....
so..biarla orang nak sakiti kita berkali2 pun kn..nak hasut orang kiri & kanan ,burukkan kita pada sesiapa pun..BIAR LANTAKKK!!!

kita tak rugi ape2,insyaAllah..ye,dia mungkin rasa dia menang...dia rsa dia ramai penyokong..tapi...Allah itu Adil..dan kita yg dijadikan mangsa ni..akan terus berdiri tanpa goyah ..insyaAllah...satu hari orang2 yang dihasut tu sama ada akan terus turut tenggelam dalam dongengannya ataupun sendiri sedar siapa KACA siapa PERMATA....walaupun mungkin dh terlambat...

psssstttttt...KALAU DIA PERASAN DIA BAIK..DIA BETUL..PERLU KE NAK HASUT ORANG SANA SINI???ORANG SUKA MENGHASUT NI..ORANG YG PARANOID...

takpela..biarla dia dengan labu2nya...dia takkan ke mana ...itu janji Allah...kita berpegang pada itu..kita tak perlukan sokongan 'makhluk2 yg lemah itu'...yakinla Allah bersama kita..Dia lebih tahu siapa kita & apa dalam hati kita... :)) alhamdulillah ..:))


ni ada lagi ni...it's all PERFECTLY SAID :))










till then,take care ye :)

1 comment:

Syira Qahira said...

salam

sentiasa menjadi diri sendiri..