background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, September 26, 2013

~::2 LiL FaiRiEs : JimBa-JimBi aT DaTarAn ShAH aLaM::~



assalamualaikum,olllssss.....


semoga berbahagia semua :))

dari malam kelmarin sy tinggal seorang diri kt rumah ....

malam tadi anak2 di bawak ke Sunway Piramid..beli2 barang utk Tok Umi :)

malam kelmarin plak anak2 di bawak bermain2 kt Dataran Shah Alam dek uncles and aunties they olllssss...
kt atas tu gambor yg my bro htrkn kt our whatsapp channel :)


mr papapapito pulak sibuk di ofis mnyiapkan pelbagai dokumen la SOPla....
mempersiapkan departmentnya utk proses pengambilalihan oleh GLC tak lama lagi....


trpisat2 la sy sorang2 kt rumah...betul2 rehat...tapi hati rindu dendam nk berjimba-jimbi ngan our 2 lil fairies ....hukhukhukhuk!!!!


puas sy belek2 album lama2 kt FB gambor we olllsss brjimba ke sana sini ...

moga2 x lama lagi dapatla kami kembali ke sana sini sama2 mcm dulu2 :))



u olllsss doa2kan sy jgk ye :)


till we meet again....
take care ollllsss...

Yours Truly

6 comments:

Khai♥Rin : anies said...

alolololo cian nyer dia tggl sorang2 ;-)

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

Ratu Hatiku said...

sesekali berjimba apa salahnya kan hihihi

Zee Suhaini said...

sabar kak imi..kejap jer masa berlalu..tup tup baby dah kuar pon..
tapi yer la, dah biasa berjalan kan, bile rdok terperuk kat umah rasa lain..

Ummu Madihah said...

Salam QA,

Kesian org yg kena dok sorang2 kat rumah tu sedangkan anakanda berdua berjimba-jimbi ya! Ni first time guna kata jimba2 ni, he he! Anak Mak Aji pun masa kecik2 dulu bila dilepaskan mrk kat padang, mereka berlari sampai macam x cukup tanah - enjoying the sense of freedom tu agaknya!

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.Immi..

huhu.. jgn sedih2..mak buyung kena rehat2 kat umah..nk pulak morning sickness akak yg tak menentu tu...

take a good rest sis :)