background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, September 23, 2013

~:: MissIng ThoSe MOmEnTs.............::~




assalamualaikum,olllssss...


salam Isnin yg ceria2 buat semua,ye :)


saya masih jugak begini....mabuk limbo sepanjang hari......
bak kata my colleagues...yg dorang nampak dalam diri saya hanyala semangat....yg membuatkan saya alhamdulillah tetap kuat utk dtg bkerja setiap hari :))


setiap kali bercerita perihal my pregnancy...selalu sangat they olllss tnya...if i have to name a part in my pregnancy that i enjoyed the most...of course sy akan jawab saat2 menanggung kesakitan melahirkan :)


bukanla sebab sy over confident yg everything would be very smooth tapi saya mmg sangat sukakan moment tu...moment yg mana hati waja seorang ibu dapat harungi segala kesakitan dan kepayahan kerana keterujaan utk mnyambut zuriat baru & yg paling sy look forward tu adalah tempoh berpantang yg sungguh menenangkan....

dan yang paling saya rindukan dan nantikan selepas tu adalah moment yg terselit dlm gambar kt atas tu :))))










oowhhhhhhh...sy sungguh rindukan kekalutan & kepenatan itu....
segala2 susah payah yg dtg bersama rasa puas yg tak trkira....


ikatan bersama anak2 sewaktu menyusukan mereka...
adalah moment yg paling saya rindukan...

sungguh saya rindukan itu semua.....


u ollllss rindu tak?????

:)))))))


okayla ye ollllssss.....


till we meet again..take care :)))


Yours Truly



6 comments:

ummuaidan said...

kalau akak saat nak beranak tuh mmg mencabar drp segala cabaran..kalau baby berjaya kuar dgn kekuataan n semangat kita ngan izin Allah..rs bagai kemenangan yg besar sangat..hampir slowly hilang lak pearsaan tuh once babysemakin membesar..hhuhuh

cikpia said...

errr.... iols takleh jawab rindu ke tak sebab lum penah melalui..... hehe

Rai Ourkizuna said...

setuju dgn akak.. saya sgt suka moment mcm dalam gambar tu..

Khai♥Rin : anies said...

alaaaa lom ada pengalaman la ;-)

eyeyou said...

my little hero (3yrs) still BF..rasa dekat dgn dia...love dat moments....

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..

Hmmm... rindu jgk nk ade bby..nk bau bby..nk gomol2 bby.. :)

btl tu kak. cma sendiri rasa teringin nk berjuang melahirkan lg..wlupun cma rasa sakit yg tak tertanggung,tp itu moment yg terindah.

:)