background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, September 9, 2013

~:: aM OffIcIaLLy iN a FaMiLy Way..............................::~




assalamualaikum,olllssss....

bermula lagi minggu baru .....

maka seminggu lagi tempoh masa yg bakal mnduga ketabahan saya sbetulnya.....lebih sebulan melalui hari2 yg mencabar di sekolah dan di rumah...saya masih mampu bertahan alhamdulillah....baru sehari mngambil MC ( satu pencapaian buat sy) kerana di pengalaman2 lepas sy trpksa being on MC mostly a couple of days in every week :((((

sekadar ingin memberikan jawapan jelas kepada u olllsss yg masih kesamar2an tentang keadaan kesihatan tuan punya tanah yg sungguh kacau bilau lately ni..................


masih diperingkat terlalu awal........tapi seperti semua pun tahu..inila peringkat yg paling mncabar sebetulnyakan....


mmg sy memaksa diri sekeras2nya utk tidak 'bercuti' drpd tugas sbb tak sampai hati nk bebankn colleagues menggantikan classes sy etc :(


alhamdulillah sbenarnya sy dikurniakan bosses yg sgt memahami..colleagues yg sgt helpful and students yg sgt caring...kurang sikit rsa nk menanggung sgala kepayahan ni...:))

kepada u ollsss yg sudah dapat meneka daripada awal....terima kasih atas segala doa.....


semoga terus sudi doakan supaya kali ini sickness sy xberpanjangan sperti dua anak sebelum ni.....:(

terima kasih semua :))


u ollsss pun take care ye :)

till we meet again,....

Yours Truly

13 comments:

Asyifa Mustaffa said...

tahniah....:-)

ummuaidan said...

tahniah yer imi..bertambah rezki

Nurzakiah Hanum said...

moning
singgah pagi isnin
tahniah

Zee Suhaini said...

tahniah kak..bakal bertambah lagi family member yer..nampaknya que faiz dah nak jadi abang nih..hehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi...

alhamdulillah..
semoga semuanya baik2 sahaja.. :)

Ummu Madihah said...

Salam QA,

Confirmlah ya, tahniahlah. Insya-Allah makin sihatlah tu!

wawa syaida said...

tahniah akak...jaga diri tau

Ira said...

Salam kak imi.. Tahniah..
Smga kuat smgt melalui hari2 yg mencabar ini.
Moga alahannya tak teruk.. :)

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH3!
jg kesihatan lek lok ya

Cho Zila said...

tahniah imi... syukur punya insan sekeliling yang memahami.. kot idak susahler sikit...

eyeyou said...

congrats immi...take care of urself!!

aizu's life said...

tahniah kak.. padan la cm lame je menyepi.. kat fb pun xde upload pic dh.. take care ye :)

dak-eiza said...

alhamdullillah..rezeki!
tahniah!
moga dipermudahkan segalanya..aminn