background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, September 7, 2013

~:: If I HaD To ChoOsE................... ::~




assalamualaikum,olllssss....


salam hujung minggu....

saya tak ke mana2 pun hari ni sebab dh janji nak commit ngan budak2 tuition yg nak sit for UPSR next week......

ngeeeeee.....cikgunya pun nervous tau !!!!


so weekend ni pulunla buat last minute revision ngan they olllsss...

u olllsss doa2kan anak2 murid sy ye :)))


just nak share quote kt atas tu...


sebak kan bila membacanya...

betapa tulus dan agungnya kasih seorang ibu :)))



Yours Truly

5 comments:

KakNi said...

Assalamualaikum. Eh bila ke upsr nya? Anak dah form 1, so dah x alert bila tarikh periksa. Apa2 pun good luck kpd cikgu nya.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.Immi..
inilah pengorbanan & t/jwb seorg guru kan..?
gud luck utk mereka yg bakal menduduki exam tu nnti :)

wawa syaida said...

kasih ibu membawa ke syurga
kasih guru tidak terbalas jasanya

Khai♥Rin : anies said...

sbb itu syurga dibwh tapak kaki ibu...

eyeyou said...

lega da abes pekse....tgu result lak...dup dap dup dapp...