background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, September 18, 2013

~:: BeInG MaTuReD::~




assalamualaikum,olllssss......

rindu sungguh kt u olllsss semua....mintak mahap sangat2....

bagi saya sedikit masa lagi ye.....terima kasih byk2 pada yang sudi mendoakan :))))


saya dapat rasakan energy saya semakin hari semakin bertambah walaupun takla sebanyak mana....

inshaaAllah...semoga keadaan semakin baik dr sehari ke sehari ,amin.


cuma bila balik rumah dari tempat tuition tu mmg dh drained outla...

mengadap tv pun akhirnya tv yg mengadap sy :(

anak2 pun 110% bwh kelolaan mr papapapito...semoga pahala yg saya dapat gara2 pembawakan baby ni mengalir jugak kepada beliau...kesian saya perhatikan beliau hari2....

daripada pagi uruskan anak2 & hantar dorang ke nursery..pegi keje....habis keje jemput anak2 dr nursery..sampai rumah sambil uruskan anak2 mandila buang airla...masak lagi...layan dorang main lagi..Que Faiz plak kerap kali tgh2 mlm pun ajak papa nya main2 kt laman....pastu tidurkan they olllsss....kdg2 bangun tengah mlm buatkan they olllss susu ....

semuanya beliau buat sendiri tanpa merungut atau mengeluh....

semoga beliau terus kuat utk kami....amiiiiinnnnn:)))


sungguh tak dapat saya bayangkan keadaan dan kesusahan nya tanpa kerelaan & keikhlasan beliau menguruskan kami anak-beranak :)


okay la ye, olllssss....
doakan mr papapapito jgk ye :P



till we meet again,take care olllsss:)))


psst : ingatkan nak ulas sikit pasal quote kt atas tu..tp tiba2 tenaga dh drained out..kuangkuangkuang!!!! ;( ;( ;(

tapi rasanya dh well said kotkan:)

Yours Truly

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

betul2

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..

alhamdulillah..saling membantu dlm pengurusan rumah tangga berkat kehidupan suami isteri..

semoga sihat2 selalu tau :)

Ummu Madihah said...

Salam QA,

Alahai kesian mak yong ni! Nasib baiklah orang kuat ada untuk mengambil alih segala tugas! Jangan orang kuat lama2 jadi tak kuat sudah! By that time harap QA dah kembali normal, biar dia pulak yang rehat - macam lari berganti-ganti pulak ya!

Ira said...

Salam k.imi.
Smga beransur sihat sepenuhnya ye..
Smga mr papapapito akak terus sabar dgn kerenah ank2. InsyaAllah.. Ganjaran Pahala utk akak bdua pasti ada.

dak-eiza said...

halahaiii..kesiannya dia
take care yekkk
alhamdulillah mr papapapito dia sgt membantu, moga dia pon kuat dan sihat
:)

Khai♥Rin : anies said...

dia buat penuh keikhlasan tu..thumbs up!!

Affieza said...

Bertuahlah akak sbb dpt suami yg 'very helpful'...hehe