background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, September 5, 2013

~:: BanAna PiE By McDoNalds ::~



assalamualaikum,olllsss....


sesungguhnya makan fast food itu sangatla tak baguskan :(

ape lagi dalam keadaan sy sekarang....


alhamdulillah sejak hujung minggu lepas...ke obsessan sy trhadap segala makanan macdonalds telah pun secara rasminya berakhir :)


kalau sekarang ni..dengar namanya pun dh tak lalu,uhuhuhu!!!

ajaib sungguh kekacauan hormon dalam diri nikan :)

u olllsss tgkla ..last 2 weeks...3 hari berturut2 memulun mcD..huwaaaaaaa~!!!!!


yang paling mnjadi kegilaan sy last week inila dia ...the Banana Pie,uhuhuhu!!!



okay la ye olllsss....

saya dh perlahan2 mula mbalas jejak u olllsss dr mlm tadi..pelan2 ye olllsss..tggu kedatangan saya..inshaaAllah :)

6 comments:

ANNA MARIANA said...

alamak, anna yang banana ni anna x berkenan sikit..hihiihh

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

Ummu Madihah said...

Salam QA,

Nasib baik dah tak lalu ngan McD, baru nak sebut - go slow on the fast food! Alhamdulillah dah sihat!

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..

hihi..lumrah hormon tak seimbang ibu preggy.. hihi..
huhuhu.. cma kalo mc d suka eskem je.. yg lain2 tu jarang..^^

Ira said...

hehe.. nk buat camnekan..
layan je selera tu..
smga tabah melalui hormon skg ni :)

Cho Zila said...

kalau dah mai seleratu jer nak buat camnerkan.. takper ada tahapner jugakan...