background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, January 2, 2014

~:: LaTesT aDDiCtIOn : AunTY AnNe'S PrEtZeLs::~


assalamualaikum,ollsssss....

wahhhhh!!!penuh FB wall dgn gambor2 kengkawan ngan anak2 yg 1st day attending schools hari nikn?:)


mmg terujakan...inshaaAllah saya pun akan share kisah dan gambor2 anakanda Eechaa pagi tadi ye,tunggguuuuu!!!!ahahaha!!!


hari ni just a quick sharing on ape yg we olllss buat smlam...utk ceria2kn and dapatkn dia segala aura positif utk mula bersekolah hari ni,kihkihkih!!

yes,slama ni mmg she attended playschool kt nursery dia tapi it is still something new utk dia hari ni..new environment, new approach,new system,new friends and most importantly new teachers :)))



so smalam bwkla anakanda berdua beroutdoor activities skit kt Setia City Mall outdoor park :)

yelakn,Que Faiz pun nk kena be prepared mentally jgk lepas berkepit kt celah ketiak mama berminggu2kan,ngeheheeh!!!





okay,kaitannya plak ngan tajuk...klau u olllss still ingat dlm entry2 sbelum ni sy ada share yg peknen kali ni sy sangat favour western food and until last month sy sangat2 xfavour sweet food atau desert :P


nak dijadikan cerita bermula awal bulan lepas..tetiba saya punya selera sedikit trpesong lepas tetiba tringin nk pekena Aunty Anne's Pretzels yg mmg berbulan dh tak sentuh,eheheeh!!

lepas je mula balik,...hahhhhh!!
nak hari2 u ollsss!!

alamak,,,...inila yg susahnya sebab takde drive thru mcm KFCkn :(

kadang2 saya boleh lari ke Paradigm Mall yg paling dekat ngan rumah atau tempat tuition utk dptkan supply of the pretzel of the day,huwaaaaa!!!haru betul!!!

my most feberet flavours are Chocolate Mint ngan Caramel Almond,hukhukhuk!!!

memang maniskn u olllsss,...

nasib baikla saya sangat2 suka minum air masak..and kecenderongan nk minum air manis blm timbul lagi :)

harap2 masih dapat hindarkan saya dari gejala diabetes ketika hamil ( GDM),amin :)


okayla ..jom layan skit gambor the pretezels :)
  


 wahhhhh..ada yg teringin tak????

jap lagi habis sekolah sure saya akan shoot lagi ke Paradigm..hohohoh!!

okay..jom layan gelagat 2 lil fairies yg nak kembali ke rutin sbelum ni keesokannya :))


shopping time!!!!!hooorayyyyy!!!




tengok tu si Que Faiz :P

one thing that is a bit funny and weird bout him is he likes to touch on his own belly button...

tapi mama nya cuba everytime stop him from doing that...takut nanti jadi habit yg tak berapa menarik,kihkihkih!!

so..semalam bila nmpak these dummies..he tried to look for their belly buttons,ahahahah!!!











okay..dh habis shopping eechaa mula bising yg her stomach started to growl...ahahah!!

laparla tu and she requested to have Bee Hoon Soup...

so for the first time we ollsss jejak ke food court kt Setia City Mall ni..it's the Food Channel :)


Que Faiz yg tengah bodek mama utk bagi dia main bola..siap bawak bola dari rumah tau sebab nk main kt padang besar kt luar mall ni :)

tapi harusla mama tak bagikan...tengah makan kot ,kihkihkih!!






Que Faiz yg dah kenyang and tengah kebosanan...tengokla kat mana dia tu,ngehehehe!!!



hahhh!!gelagat budak tua perasan baby..tetiba merungut penat berjalan ..mintakkn mr papapapito kendong kt atas blakang,huwaaaaa!!!

redha jela papa..moral of the story..next time dont buy her quotes of there's no need to bring out her buggy :P


okayla ye.olllsss....

nanti kita cerita2 lagi..till we meet again,take care ye ollsss :))


Yours Truly












































1 comment:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..

bestnya dpt spend time dgn dgn family mcm ni.. :)

lama tak makan pretzel tu..oh tidakkkkkk akak buat cma teringin pulak nk mkn ni.. hehehe..