background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, January 3, 2014

~:: ShoPPinG SpREe AT JoHOR PrEMiuM OuTLeT : JPO Day2 ::~






assalamualaikum,ollllsssss...


fuuuuhhhhh!!!inila dia penangan nafsu serakah,ahahahah!!


kihkihkih!!!takpelakan...bukan selalu pun,ngehehehe!!!

gara2 semalamnya pegi macam tak puas tawaf je...we olllllss nyinggah lagi ke Jpo on the way back to KL,kihkihkih!!!





haaaaa...sape nampak di manakah gerangan mak buyung???






Que Faiz yg keriangan dapat memancing banyak jugak hasil tangkapan di hari kedua ni,ahahaha!!

ngam2 dalam pukul 3 gitu baru cabut balik ...continued our journey back to KL.

sempat singgah kt RnR Pagoh :)




anak dara mama yg comel manis ni merengek2 lapar nakkn ice cream :)





Tok Mi pun happy dapat isi perut ngan mee udang :)




dah dapat ice cream nya !!!




alhamdulillah...we ollsss smpi KL hmpir2 maghrib jgk..walaupun stucked jgk dlm jam kt area Seremban tu tapi mmg puas sangat hati...

our short trip ke JB yg mmg marbeles!!!!eheheh!!!


and owwhhhh..next round punya trip ke sana lagi dh marked dlm calendar 2014 u olllsss...

mmg hoverkan,eheheh!!


okay ye olllsss....

kepada u ollsss yg terasa nk pegi..pegila ..bukan jauh sangat pun dari KL...

kalu takde sedara mara nk stay ..ambik hotel utk overnight semalaman je pun dh cukup rasanya :)

especially CMA SAYAM K IMI.... :P

U SHOULD GO,DEAR !!!!!

mmg confirm tak mnyesal..SERI mesti suka giler ngan KITTY TOWN...FAIZ pulak akan sengih sampai ke telinga dapat brjimba-jimbi kt LIL BIG CLUB.

CMA ngan ALAN plak akan tau & phm kenapa k imi & mr papapapito sangat teruja shopping kt JPO!:)



okay,olllsss...till we meet again...

take care :)


Yours Truly

1 comment:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..
eheh...baru perasan cma tak komen yg ini.. :p
mmg teruja nk pegi tau kak..
huhu..thanks kak.. mmg rasa eksited nk pegi..tunggu..tgh set next plan nk bercuti.. dah mark JPO dlm list! :)

lebiiuuuuuuu