background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, January 31, 2014

~:: A VeRY WaRM weLComE FrOm QA's MaMa And ThE KidS BouTiqUe::~





assalamualaikum,olllsss.....

alaaaaahaiiiii..sunyi sepi bersawang lagi blog picisan saya nikan :P

ke mana dan ape program u olllsss sepanjang cuti lama sempena CNY ni...

saya ni betul2 memanfaatkan cuti ni ke sana ke mari berjumpa supplier untuk cabang bisnes baru saya,...

wahhhhahahahah!!bunyi tu tak menahan gempakkan :))

nak tau ape bisnes baru tu...

haaa,,.... jemput2 ke link nya ye :)




dalam duk ke sana  sini jumpa supplier..pilih barang..pick up order...upload gambar and what not..

sempat jugak top up persiapan untuk menyambut baby sendiri :))

minggu ni alhamdulillah dh minggu ke 31 :)

antara sedutan brg2 sendiri yg sempat di grab :)



 nursing pillow..msa sy promote nursing pillow kt whatsapp channel of my schoolmates..rmai yg tak pernah ada experience guna..sy pun ape lgkan..terusla cerita pengalaman manis mnggunakannya msa melahirkan dan mnyusukan Que Faiz...bantal yg sy belikan dulu dia pakai untuk tidur di nursery samapi umurnya 2 tahun stengah..stop guna lepas bantal tu trputus dua,ahahahah!!!


yg ni plak barut baby ngan bedung swaddle pod yg sgtla comel and tgh in trend skg ni :))



okay ye,ollsss...

mmg agak buzy nk sesuaikan diri ngan biz baru ni..kalut jgk nk reply whatsapp ngan PM kt FB byk2 dlm 1 masa tp inshaaAllah..lama2 akan get used :)



doa2kan biznez saya ye...and jgn lupa shopping jgk kt sana..nti saya pasti offer best price utk u olllsss :))


till we meet again,take care :)


Yours Truly

3 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..

yeap! cma dah tgk..
comel n cantik2..geram plk tgknyer..
insyaAllah..ade terkenan nnti cma roger,,tak habis menggeledah lagi. eheh..


alhamdulillah kak..semoga biz berkembang maju!

Cho Zila said...

patutle tak sempat update orang der bisnes baru yerk... smg berjaya...

Cho Zila said...

patutle tak sempat update orang der bisnes baru yerk... smg berjaya...