background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, January 12, 2014

~:: MaJLiS TaKLimAT PeRanCanGaN TaHunAN PrOgRaM TaBIkA KeMaS 2014 ::~



assalamualaikum,olllssss...


ahahahh!!apasal bruk benor image kt atas tu ????????


ahahahah!!biasalakn ..expression nk menempuh hari esok...ISNIN!!!!!!

hukhukhuk!!ape pun nasib baik minggu ni ada byk cuti kt celah2kan :)

kihkihkih!!

anyway..hari ni we olllsss kt rumah je...

since seharian dr seawal 8 pg..saya & mr papapapito attended majlis taklimat tu smpai 1 tghri..so ptang tadi rehat2 je sambil layan anak2... :))

sempat jugak sorting out baju2 kt wardrobe dorang yg akhirnya ended up tggl separuh je yg betul2 still boleh pakai..yg lain either dh trlampau kecik atau dh worn out sangat2 :(


apepun..mlm ni nk share ape information yg we ollllss dapat dari taklimat siang tadi...agak lama tapi very fruitful...nasib baik anak2 tak ikut....tinggal kt rumah ngan aunties and uncles :)




 mendahului senarai....penjelasan trperinci soal yuran :)

 kurikulum atau syllabus sepanjang tahun..brsama penerangan yg cukup jelas :)




mengikut mata pelajaran plak :)












 perincian aktiviti seharian pun diterangkan :)

alhamdulillah...saya & mr papapapito berbesar hati sangat dengan anjuran majlis taklimat mcm ni..

teringat laporan eechaa setiap hari balik sekolah...tentang food that she had as breakfast...break time :)


teringat jgk last week dia cerita dia main gumpal2 kertas..the next day main uli2 doh plak :)))


semuanya sangat objektif and we ollllssss suka :)))) ape lagi tuan punya badan kan...saya sangat pro pada aktiviti pembelajaran yg buat anak2 rasa seronok tanpa they ollsss sedar yg they olllss sedang belajar :))


semoga eechaa dapat terus menyerap manfaat semaksimum mungkin dari segala aktiviti yg dh dirancang spanjang tahun ni,amin :)


till we meet again u olllsss,...

take care ye :))


Yours Truly

2 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..

details apa yg diterangkan..

insyAAllah.. rajin2 belajar ye eechaa.. :)

dak-eiza said...

bagos benaunye taklimat cenggini kann
beri kefahaman pd parent apa yg diajar kt skolah nun
x de le org kate skolah makan jekk kannn hihi
apiya pon dh skulah..pon nmpk exsaited, ari2 tunjuk hasik seni dia
:))