background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, January 5, 2014

~:: ViSiT MaLaySiA YeAr 2014::~




assalamualaikum,olllsss...

ape khabar di hari minggu?
saya agak kebizian hari ni...

pagi ni ada appointment utk checkup and inshaaAllah akan buat 4D scan skali hari ni kt Umra Medical Centre,Shah Alam...

sbelah petang plak trpaksa penuhi permintaan one of my IGCSE Science Stream students utk bg dia tuition..alahai..walaupun sy mmg xbg tuition on weekends tapi xsmpai plak hati nk mnghampakan :(


okayla,ollsss..

just nak share kesyukuran ke atas lahirnya zuriat ke 3 my bestie EG jumaat lepas...
and semalam ptg barula we ollss brkesempatan melawat baby girl yg cute tu :)


kt atas tadi tula gambor mak buyung yg dah meletop ngan mak buyung yg makin mbuncit,eheheheh!!!

jom layan gambor2 the rest ye :)






hahahah!!tiga2 dah tak sabar nk jenguk the newborn baby :)




inshaaAllah..nampak gayanya ketiga2 buah hati saya dh bersedia menerima our 5th member in d family :)))


okayla..ape plak kena-mengenanya ngan tajuk kt atas tu??

kisahnya smalam masa otw ke Prince Court Medical Centre tu..punyala buntu nk lalu jalan mane sbb semua access dr MRR2 ke KL city centre stucked sbb byk jalan ditutup utk the launching of VISIT MALAYSIA YEAR 2014...

nasib baik mr papapapito expert :P...mncelah ikut sentul..tau2 we ollsss sampai je ke area KLCC yg sbenarnya sunyi sepi je pun :P

sebut kisah pelancaran tahun melawat malaysia 2014 ni..teringat kisah we ollsss ke Pavillion klau x silap last weekend..kebetulan saya delivered tuppies kt Jln U-Thant...boring nk ke KLCC so we decided ke Pavillion..without knowing yg malam tu betul2 kt Bukit Bintang tu ada parade sempena the launching...

so..jomla layankan skit pics yg trtangkap skit malam tu :)







memang meriah sangat2..dengan fireworks bagai..so dapatla our 2 lil fairies tgk fireworks sblum new year lagi...eheheheh!!

sebelum tu we ollsss shopping2 skit kt Pavillion :)




 anakanda eechaa yg trjumpa kasut Hello Kitty kt sports boutique...ahahah!!nasib baik takde saiz..tak pasal2 kena shopping kasut utk dia lg :P


mr papapapito kenakan Que Faiz ngan the purple hat yg giler cantik tu !


sempat mama servicekan handbag jap :)



anakanda berdua dh starving...

so we ollss pegi makan kt the Food Republic


 mama layankan eechaa yg teringin nk makan tempura bento :)


ini semua gara2 dia perasan nk praktis kn new vocab yg dia blajar dlm Nihon-Go :)






okayla ye olllsss...

dah nak kena siap2 gerak ke Umra sekarang..appointmentnya kul 10 am,eheheh!!


till we meet again,u olllsss take care ye :)


Yours Truly

1 comment:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..

aa.a.bby..comel2.. tahniah..
kalerful sungguh mlm tu..
hihi.. nmpak kacak que faiz dgn hat tu la...