background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, March 26, 2013

~DatinG LagI Ke Spa & SS2 SrI MurNi ResTaurAnt::~



asslamualaikum,olllsss...

hari ni sy kembali bkerja :)

 sy kena conduct UPSR intensive class..then sambung tuition :)
ptg @ mlm krg akan gerak balik ke Bandar Baru Lipis..inshaaAllah esok pg bru akan sambung prjalanan ke pangkuan in laws :)


okayla,olllsss...
pic above tu gambor my beloved other half, THE BIRTHDAY BOY!!!ahahah!!!

since the 1st birthday present dh bg awal2 lg *yg sy certain dlm entry VIVo 1 Utama * so sy hadiahkan lg 1 utk beliau...Spa Treatment :)


tgh tggu pintu Spa dibukak :)
boleh ke org laki pg Spa?
owhhh..boleh :))
syarat yg dikenakan spa ni...setiap guy yg dtg mesti ditemani oleh spouse..so bujang tak dapekla,ye..uhuhuh!!

so we both sama2 masuk dlm treatment room yg same & mnjalani setiap treatment sama2 & serentak..so takdela isu was2 atau ape ye :)

alhamdulillah..mr papapapito was happy with the treatment walaupun this time we didn't get the chance utk steam bath coz it's under maintenance tp we went thru a special antitoxin treatment :)


walaubagaimanapun, we both tetap puas hati..:))
dh settled treatment perut memang lapar..terus pegi ke restoren yg sekian lama tak dijejaki,
Sri Murni SS2..
klau u ollsss nak tau dolu2 zaman masih blajar kt UM and waktu baru2 keje..we both selalu dtg cni isi perut especially time stressed out nk exam :)
masa tu slalu dtg ngan geng2 hockey team of UM :)
dh lepas khwin tetap merasa mknan yg we ollsss suka dr Sri Murni ni tp selalu pg cawangan they olllsss..the William's kt Kelana Jaya coz kt sna lebih spacious kwsannya :)

menu yg tak pernah sy lupa is this onela :)
Roti Hawaiii :))

 istimewanya ..dia mcm murtabak tau ollsss...tp kt dlm tu fillingnya ada chicken meat chunk & pineapple & cheese..perghhhh!!!mmg takkan dilupakan sampai bila2 :)

skrg they ollss dh ada jual nasi campur :)





 selain Roti Hawaii..Roti Beckham pn sedap tau olllssss...bezanya kt dlm ada tuna chunks :))


nasi goreng ayam berempah yg ditapau utk 2 lil fairies:))

the drink..Lily Special :)
mr papapapapito's feberet ..The Bacon Fried Rice:))


menu kt sni mmg dr dulu tak byk yg berubah tp ada penambahanla:)
agak pelik2 and ownernya adalah mualaf @ chinese muslim..pernah dolu2 diceritakan pd we olllsss..his choices of food kt chi actually inspired by what he found in Bali :))


okayla,ollsss...
till we meet again..take care :)

Yours Truly

8 comments:

ummuaidan said...

salam kak imi..wah seronok yer ber dating gie spa lagi..anyway hepi besday tuk mr papapapito..:)

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi ...
singgah pagi
apa khabar pagi nie.. dah makan ke?

eyeyou said...

syoknya g spa..rasanya sudah 5 thn sy x bermanjakan diri..:(

KhaiRin : anies said...

tergelak sy tgk menu roti beckham tu..bkn apa tingat news semalam yg beckham jatuh terlentang tu ;-)

faraherda.razalan said...

Haih! Dah lame tak pegi makan kat Murni. Teringin nak makan sane lagi....

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam k.immi..
Hihi..mesti besday boy enjoy spa tu kan.. :)
Bestnye wifey ni.. hihih..

Cma dah try mkn kat murni tu..mmg pelik2 air & mknn die..tp sedap! :)

Ratu Hatiku said...

sedapnya muratabak tu...

ayut said...

SS2 Murni..Ya Allah..dekat sgt dh tu gan tmpt sewa ayut..hihihi..kat situ ada nama air ygbest2x kan... ^^