background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, March 8, 2013

~:: ViVo , AmeRiCaN PIzZa & PaNinI @ BanDaR uTaMa::~


assalamualaikum,olllsss..

belum sempat nak wish u olllsss..or OURSELVES to be exact :)
Selamat Menyambut Hari Wanita Sedunia :)
sy pg2 td dh dpt wishes drpd my students..and sy tak lupa jgk wish wanita2 penting dlm hidup saya ..kebetulan jgk hri ni my bestie's brthday :)

okayla..just nk share on what my small blessed family buat mlm tadi..
ada bgtau u ollsss nak ke One Utamakn?
kebetulan ada Jcard sales..shootla ke sana jap...fetched mr papapapito dulu..pegi 1 kereta ja :)
pic above tu gambor 2 org kanak2 yg super happy dapat jumpa papanya yg sudah trpisah 8 tahun,ahahaha!!!
 dah sampai Jusco..our cutie Que dh tak nak duk dlm buggy..smbil mama & papa sibuk pilih barang..bergurau sendala bebudak 2 org ni..nasib baikla tak ramai org :) 


 mmg tak crowded langsung..tak payah queue langsung pun nak mbayor :)
nyinggah pilih kasut kt Sketchers...kasut utk kakak mmg byk choices and buat mama juling mata tapi utk Que sgtla limited 
:(



dalam duk brjalan2 ngushar tmpat menarik nak isi perut ..
Que dh started cranky ..mintak perutnya diisi segera...
so, mr papapapito masuk jap belikan Que his feberet  the cream puff kt Little Craving :)


then barula masuk the chosen eatery for tonite :)
 ViVo, The American Pizza & Panini :)

jomla u olllsss...layankan pics we olllsss kt sna :)


 US ..the LADIES ..in PURPLE :))



okayla, it's Que's turn utk make our order,ngehehe!!

smentra tggu food..sempat Eechaa syok sndiri brckap dpn cermin :)


Marshmallow Choco Ice Blended
 the Chicken MeatBall Panini

 the Cheesy Chicken Chop




perut dh kenyang...sambung shopping lg sikit....

 and ..inila dia hasil tangkapan terakhir malam tadi...birthday present utk mr papapapito..in advance gitu :))

okayla,olllsss...
saya dh settle tuition class..nak pegi tolong belikan beg yg direquest BIL...then baru fetch anak2 :)


klau takde halangan ape2,inshaaAllah nak balik berehat ke Lipis :)

till we meet again ye..take care ollsss :))

5 comments:

dak-eiza said...

selamat hari wanita awak!!
masuk blog awak buat kita lapau aje
happy wiken dear!

Ratu Hatiku said...

Sedapnya Marshmallow Choco Ice Blended tu... :D
Selamat hari wanita juga ya :-)

faraherda.razalan said...

Slmt hari wanita utk awk!

ummuaidan said...

wah bukan main seronok lagi bershopping ngan makan2 kat JJ yer kak imi..bestnya mr papapapito dpt jam tissot...:)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..
hrp x terlmbt nk wish
selamat hari wanita jgk buat akak :)

haihhh..lama x sopink jcard..
byknye membeli belah.. hihi..seronok tgk family2 akak ni.. sweet je..alhamdulillah.. :)

wow..cantiknye jam! :)