background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, March 3, 2013

~:: EeChAA's FiRsT ChaRm BraCeLet ::~




assalamualaikum,ollssss...
masih trkejar2 rupanya saya over this weekend...ape boleh buatkn...kita cuma merancang Allah yg menentukan...inshaaAllah..akan saya curi jgk sdikit masa ..and convey skit masa utk berinteraksi ngan u olllsss mlalui blog selekeh saya ni :)

Sabtu lepas kan seharian sy di skolah utk karnival tu..it is actually such a great event..:))
tapi punyala tak menang tgn smpai nk makan & jenguk stall kawan2 pn xsempat..
tapi sempat spend jgk skit2 coupons kt stall kengkawan :))..smpat dlm erti kata sempat kirim2 & pesan2 :)
antara yg sempat saya kirim...inila dia...eechaa's very 1st charm bracelet...custom made gitu,ahahaah!!hover!!!mcmla mahal sgtkn..tapi takpe...yg penting cantik & at the same time contribute for charity :)


amacam u ollsss???
cantik ke bracelet ni?
bolehla kan,ngeheehh!!!


inshaaAllah doa saya moga this week onwards..routine hid up saya akan lebih tratur so that can spend more time with our 2 lil fairies ni...xmcm last week..the only time yg sy betul2 dapat dgr celoteh anak2 & layan gelagat do rang was masa otw back home ptang2 :(

sedikit pic pf them in the car last Friday :)





comelllnya rambut Que dibunjuti ,ngeheheh!!!




Que and his feberet bowling game :))



okayla,ollsss...
mcm biasa sy nak prepare baju & stuff of our 2 lil fairies ke nursery utk seminggu...

okay ye,olllsss...
good night...sweet dreams :)

3 comments:

dak-eiza said...

nmpk tight schedule
gitu le rutin isteri, mama dan pekerja kann
take care!

seribupilihan said...

memang cantik bracelet tu..:-)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi...
alhamdulillah.. kerja keras akan ni mmbuahkan hasil kan? :)
cumakena settingkan masa tu dgn teratur..xdelah akak terasa pack sgt.. huhuh..

suka tgk rambut bunjut que tu.. hih..

cantik2..tp, pic kedua tu besonye 'diamond' :p