background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, March 20, 2013

~:: DiGiTaL MaLL & KaiSon @ ParAdIgM MaLL::~





assalamualaikum,ollssss...
ape khabar hari ni?sudah hari Rabu ye kita..cepat sggh masa ...tak sabar dh nak tggu Jumaat ni...sumthing special lagi Jumaat ni???eheheh!!ingat x cerita saya pegi spa ngan Umi & Angah semalam...inshaAllah..Jumaat ptg nanti sy akan ke sana lagi..tp kali ni  ngan mr papapapito plak :)
nanti inshaaAllah kali ni sy akan bg review yg lebih details ye :)


sambung cerita semalam ..lepas pekena lontong ..we olllsss singgah ke Digital Mall...
pic above tu gambor kedai2 kt dlm Digital Mall...
tak lama sangat kt sana...terus grabbed je ape yg dh di aim..bayar terus gerak ke Paradigm Mall plak :)




hasil tangkapan di Digital Mall...
yg mainnya the portable hard disk ..mr papapapito yg empunya :)

okay..ke Paradigm Mall pun rushing2 jgk..terus ke Kaison cari brg rumah lagi :)




amacam?menarik tak brg2 kt Kaison...tryla u olllsss ke sana..brg2nya comel at a very affordable price..tp klau u olllsss tak nak terbeli @ terguna brg yg sama ngan saya...janganla beli ape2 kt sana,ahahah!!!



okayla,olllssss...
till we meet again,take care olllsss...:))

Your Truly 

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

shopping time

Ibuhani said...

Paradigm Mall? Kt mn tu......sgt3 suka dgn Kaison tu!!!

ummuaidan said...

nampak mcm menarik barangnya kak imi...mesti byk koleksi kak imi kan...

Ratu Hatiku said...

blm pernah lg ke sini..selalu lalu jerk.. :D

munna said...

tak pernah lagi sampai kat mall tu... menarik nampaknya brg kat kaison tu

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.immi...
wahh..byknye beli wink ^ wink^ wink^

paradigm tu, cma blm jejak lagi.. uhuhuh.. shian kan..? :p

ayut said...

kat pradigm tu murah ke brg laptop kak?portable tu brape ek?

Cho Zila said...

ikutkan bukan jauh ngat paradigmtu tapi tak terpergi2 lagi ke situ.. ramai gak rakan blogger tunjuk paradigmtu cam bestjer.. jeles tau...

Shafrina md daud said...

macam best jea hmmm
jom lawati www.happyneasy.blogspot.com