background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, March 1, 2013

~:: ThE NatioNaL BiRd PaRk::~



assalamualaikum,olllssss...
first & foremost ..nk mintak mahap byk2 pada yg tetap sudi jengah & comment on my entries..
sangat2 x mng tangan sbnrnya these few days..hari ni pun kena stay back after school utk set up our stalls for tomorrow's carnival..harap2 settlela semuanya :))

apepun,akan saya ikhtiarkan mbalas jejak2 u olllssss  over the weekend nanti,inshaaAllah :))

okayla,ollsss....untuk hari ni layankan jela gambor2 waktu di National Bird Park, lepas we ollsss habis menjelajah planetarium dlm entry semalam :)


















sedikit souvenir tanda kenang2an yg i bought kt sna :)



okayla,ollssss...

till we meet again,take care :)

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

terbaik kan

MaMa3HerOO said...

menarik tempat ni.

Ratu Hatiku said...

Dah lama xbwk ank2 ke sini. Cuti skolah nie best jugak kalau ke sini kan :)

ummuaidan said...

Best jgk kalo bwk budak2 dtg sini kan kak imi..boleh cuci mata tgk burung..:)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..
hih..samelah kite..cma sendiri pun terkejar2..xpe2..dan kan mne yg dulu jeee... hihih..

klbp ni cma dah pegi last year.mmg terbaik..seronok tgk anak2 enjoy!

cntik souvenir :p

seribupilihan said...

menarik tempat nie..memang suka tengok burung..indah2 belaka..:-)