background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, March 11, 2013

~:: Mr InNoVa GoT FuLLy TiNteD ::~


 assalamualaikum,olllssss...
hari ni lambat saya sampai rumah ...gara2 traffic kt school mmg congested teruk..ada event kt nearby area...

nasib baikla i am refreshed dh lepas spent the whole weekend kt Lipiskan..overall, balik kali ni more to  utk memanjakan atau pampering mr innova..
Sabtu pagi dh hantar ke Toyota Centre utk di servise...
esok pagi Ahadnya ...dah di tint kan plak..wahhhh!! dah fully TINTED la mr innova...
tp about 50% je :)
so our 2 lil fairies still lg boleh main cikucak ngan pakcik2 drebar lori msa stuck dlm gem ptg2,eheheh!!

pssstttt...klau tau dek ms red mesti jeles..dia yg dh brkhidmat bertahun2 pn blm pernah di tint...
ya,ampun ms red,..next will be ur turn ye :))
jgn muncung2,eheheh!!!

so,gambor kt atas tu gambor mr innova yg baru je balik dr kedai tint..fresh from oven gitu..

okayla,utk selingan jom layankan gambor2 our 2 lil fairies sbelum brtolak balik ke KL...

eechaa menyental krim safi rania Tok Mi kt mukanya,uhuhuh!!


time ni eechaa mnyibuk nak tolong Tok Aboh printkan Ucu's assignments :)


 Que yg takkan miss riding on his push car..nasib baik tak hujan ptg tu :)
eechaa pn sempat main bubble kt depan rumah :))


okayla,ollsss...
till kita sambung cerita lagi esok ye..inshaaAllah :)

3 comments:

Ratu Hatiku said...

Bestnya dpt main bubble... :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..
wah..seharian yg padat :)
bila nk bwk cma jenjalan nek inovva ni..? :P

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kak nak tumpang inova bleh hahaha