background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, March 5, 2013

~:: GoLdEn HeRbS TheRaPy::~



 assalamualaikum,olllsss...
pernah dengar or pernah try tak terapi garam & herba tropika ni??

inila sbnrnya jugak salah satu sebab saya n family rajin benor nak ke pasar karat shah alam :)
pegi manja2kan diri dengan rendaman kaki dalm garam yg katanya berupaya menyingkirkan toksin & kolestrol dalam badan :)

kt pic above tu the brochure ye :)
and kt bawah ni gambor kaki saya yg sedam direndam :)


Que yg mula2nya sabar je nunggu we olllsss rendam merendam..sambil khusyuk mengunyah his feberet peneram :)

akhirnya kesabaran Quer trgugat..lalu dibenarkan utk turut serta,ngeheheh!!


okay..dh syok2 berendam...
restockla utk own treatment kt rumah..
the whole set macam ni costs about rm100 je..no harm trying pun :)



sedikit sedutan on gambor urusan dua beranak :)


 dua2 buah hati our 2 lil fairies mmg belum mandi ye time ni..gara2 malas nak layan ke crankyan dorang and melambat2kan..takut nti panas terik so mmg we ollsss bwk je trus..balik rumah dh settle shopping dh berpeluh2 baru mandi..and selalunya dorg akan sambung tido :)




okayla,olllssss...

till we meet again :)
tale care :)

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wah hebat gak nie

ummuaidan said...

Best & berkesan yer kak imi treatment camni..belum pernah cuba lagi so far...

dayana yana said...

pernah juga guna.
rawat kulit anak.

zana fahmi said...

sekali sekala main rendam2 kaki ni seronok juga kan?

Ratu Hatiku said...

Selalu saya buat dkt Ampang..mmg terasalah beza bila dah buat byk kali. Geli tgk air tu mula bertukar wrnakan? :)

Cho Zila said...

ni kat pasar tani hari ahadtu yerk.. tak penah ler cuba.... best ker!!!
tapi pegi situ memang best...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.immi..
hehe..cma ingatkan tadi perisa ayam panggang * silagelakkuat2* :p

terapi rupanya.. hoho... hmm..belum try lg yg jenis rendam kaki ni..

sblm ni beli yg mcm lampu tu.. tp buang sbb hidung tetiba x selesa dan berair..huhuh