background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, December 9, 2013

~::cRaVinG FoR MaNdAriN OraNgeS ::~



assalamualaikum,ollllsss....


hari ni tak sempat jgk nk update panjang2...ingatkan nk mula cerita pasal honeymoon hari tu
dh jadi mcm janji tinggal janji plakkn...:(

sorry ye olllsss...

cuti2 mcm ni... Mmg agk handful lakn...ngan mcm2 hal...smbil2 nkkihkihkih! !






Ni pun sbnrnya curi2 cilok masa update smbil duduk2 tggu settlekn checkup kt klinik kesihatan
. ..

For this pregnancy. Nila bru nk bt check up kt sini...wpun all these while duk check up kt panels...org kta sbg precaution. .kita ckupkn syarat buat buku pink atau merah tu dulu ye...

Nk brsalin kt mane...atau hospital mane yg jd pilihan...ape2 kita buat jgk buku pink ni  dulu ye :)


Ahahaha! Dh melalut2 ye....
Layankn jela olllsss. ..makcik kebosanan ni...anak2 and mr papapapito ada kt rumah..tgh siap2 nk keluar bila sy settle kt sini nti :)...

Kbetulan mr papapapito dpt cuti lg hri ni...kita mnfaatkn la peluangkn :)
Okayla...asal2 td nk cerita pasal salah 1 kisah mngidam di awal2 pregnancy dulu....

Maklumlakn..mabuk memanjang...so tekak ni trasa sgt2 tringinkn limau mandarin yg manis dan juicy tu..

Sy ni mmg xkira peknen tak peknen sy tak suka mkn masam...

Dlm sy mabuk2 pening stiap kali attend my classes kn..budak2 akn tnya..teacher..ape yg blh buat teacher lbih lega and selesa..so sy sharela ke teringinan sy trhdp limau ni..ahaha!

Xbrpa hari lps tu dptla lpskn mngidam...limau yg my students bwkkn dlm 1st pic td tu..kihkih!


Bukan malas nk beli sndiri tp mmg takde rezeki nk jumpa..bkn musimkn :(


Xlama lps tu plak..msa brhoneymoon ngan mrppapapapito kt jakarta trjumpala buah ni kt 1 fresh fruit market kt sna...dptla mrasa lg skali..:))

Ahaha! Itu je pun nk cerita...
Skg bila dh sng skit nk jmpa..xdela plak.mngidam sgtkn..kihkihkih!

Hrmmm..hri ni dr pg td duk tgk feeds kt fb ni..nmpknya kwsn dungun dh trKena kesan gelombang ke2 banjir..hukhukhuk!

Jom u olllsssss...kita sama2 doakm they ollllsss...

Amin..



Itu jela ye utk kali ni...

U ollsss take care...


Yours truly

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

macam sedap ja

mama aryan said...

sedapnyer..nanti chinese new year byk la buah ni kan

Nazayiena Ayiena said...

nie CNY x lama lg byklah buah limau tu.

Nurul Faiz said...

sedapnya..

Khai♥Rin : anies said...

suka jg limau2 kecik ni tp x suka kalu kn byk biji ;-)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..

berhoneymoon ke jakarta ke..? ala..bila nk story.. nk cuci2 mata tgk pic menarik kat sana.. :)
hihi..

sedap tau limau ni..pernah cma makan sampai sakit2 pewot.. eheheh