background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, December 19, 2013

~:: A DaY TrIP At AqUaRiA KLCC ::~




assalamualaikum,ollssss...:)))


ape khabar semua hari ni?
wahhh..dh hari Khamis...lagi sehari keje esok..weekend lagi kita,ye :)

klau time2 bkerja sy mmg suka sgt hari Jumaat..yela..keje half day je :)

anywaysss....cuti sekolah yg masih berbaki sikit ni..kot2 any of u ollsss ada plan nk bwk anak2 ke mane2 tp xtau nk ke mana..maybe boleh bwk they olllsss ke Aquaria :)


so just nk bg u olllss brief review on it la...

saya pegi sana sbelum school holiday started lg...takkk..bukan ngan anakanda2 berdua tp ramai,ehehehe!!!


ngan gerombolan anak2 di APSS,ehheeh!!!

okay....malas nk melalut byk2...u ollllss  layankan gambar la ye nanti :)


above pic tu actually gambor my bestie Sue & I..sempat jumpa and had lunch ngan dia kt food court depan Aquaria's entrance tu :))


rindunya ..lama giler tak jumpa dia...she was my housemate for many years zmn sy belum khwin dulu..and she works in KLCC...O&G comp..so grabbed the chancela..lepak ngan dia jap..


" thank you very much for the great time,Sue ;)))"


yg bawah ni plak...khas buat kak  CHO ZILA...

kenal tak sape ni,kak???eheheeh!!


oraittt..jom layan pics of what can u expect from Aquaria :)


















okay ye,ollsss...itu aje sdikit tangkapan moments di sana..sbelum ke sini we actually went to Istana Negara..xde snap any pic kt sna...coz takde ape yg menarik pun sy rasa,eheheeh!!

sy blm pernah bwk my 2 lil fairies ke sini coz apparently my kids so far tak berapa menunjukkan minat yg mndalam towards animals,eheheh!!



saya ni sbenarnya dlm mood yg sgt2 excited hari ni...nk g jumpa my bestie...pun yg dh lama giler tak jumpa :)

she came all the way from Kerteh Trgganu..she also works with an O&G comp kt sna...she is also my very loyal customer :))

okay ye..till we meet again,take care olllsss :))

Yours Truly

7 comments:

Rai Ourkizuna said...

saya pun tak berkesempatan lagi nak bawak anak anak ke aquaria.. diorang suka dgn ikan.. sorang suka orca, sorang lagi suka dolphin.. tapi dedua takde kat aquaria...hehehe

Nurzakiah Hanum said...

wow

Khai♥Rin : anies said...

tingin nk jumpa si jerung tu comel

dak-eiza said...

best kan sini
akk x dan pon bwk kekanak akk ke sini
derang mmg pecinta tmpt2 hewan nih
insyaallah satu ari nt sampai leee
dah nmpk dah pewot makcikkk hihi

adianiez AIDA said...

best! aida da gi dulu time nurin & syuhada kecik. may b kena ulang pergi one more time since diorang da besar skang. surely they all excited punyer :-)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..

akak nampak berisi betul pipi tu.. hihi.. :)
ibu mengandunglah katekan....comel comel comel..

huhu..percaya tak cma tak pernah lagi jejak sini?

Cho Zila said...

Ooo Marcella my nephew... oo diapun pergi..... dia pelik camner mak cho kenal ngan teacher dia... ituller kuasa blogkan....
dah lama x gi aquariani...