background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, December 16, 2013

~:: FunTimE At MaNmAdE MinI BeaCh In PUtRaJaYa::~










assalamualaikum,olllssss...


salam Isnin yg indah hendaknya :))

mcmna weekend yg lepas?

harap2 u olllsss had a great one..coz ours pun mmg very fruitful :)))


sebetulnya we ollsss planned nk ke JB weekend lepas tapi trpaksa postpone inshaaAllah ke  upcoming weekend sbb kebetulan ada 2 kenduri that we are supposed to attend..tak manis plak rasanya nk cancel attending sebab kedua2nya dalah kenduri our close family friends :)


okay..ape kena mengena cerita kenduri ngan aksi kanak2 ribena brmain pasir???ehehehe!!

alkisahnya kenduri pertama was at Dewan Bandaran Nilai..so pg2 lagi we olllsss shoot ke sana..smpai sana dalam pukul 11 lbih..ngam2majlis baru brmula,eheheh!!!

otw balik..since eechaa kept repeating about our plan semalam yg trpksa dibatalkan sebab cuaca tak mngizinkan utk ke pantai buatan kt putrajaya..so we olllsss decided utk singgahla skejap..lepaskan gian our 2 lil fairies nk main pasir :)))


so u olllsss layankan jela picsnya ye :)


















okay..jom layan sikit pics kenduri di Nilai :)







eheheheh!!!latest pic of mak buyung taken by my beloved solehah daughter eechaa :))


then sedikit pics di BUkit Melawati :)

shoot ke sana lepas anak2 dah puas main pasir and celup2 kaki :)










ahahah!!ada yg perasan tak mr papapapito dh tukar baju waktu di melawati...kihkihkih!!

nasib baik ada baju spare..Que Faiz trmandikn mr papapapito ngan air oren waktu di Nilai :P




well...as usual..sy klau ke tempat kenduri..mmg semata2 mngahdirkan diri je :( sbb sy sangat2 xlalu makan lauk kenduri :(


so trpaksala siggah A&W plak kali ni..nak kenyangkan perut mak buyung...dapatla melantak my faberet sundae waffle :)))




okayla,ollsss...

anak2 dah mula bangun nampaknya..wahhhhh...kesiangankan..:)))

nak suapkan they olllsss breakfats yg mr papapapito has prepared sbelum beliau gerak pegi keje tadi :)


till we meet again..take care ye :)


Yours Truly

6 comments:

Rai Ourkizuna said...

ketinggalan saya kak.. tak penah tau kat putrajaya ada manmade pantai..

weekend kami penuh dengan makan makan je.. hehe..

Nurzakiah Hanum said...

moning terjah blog sis

Khai♥Rin : anies said...

suker nyer echaa... x ajk sy pun? ;-)

msredcheesecake said...

ok festime dengar ada pantai.... cam best..

Nurul Faiz said...

syoknya dapat bersantai bersama family. btw kamu telah ditag yer..

http://cikgufaizcute.blogspot.com/2013/12/sampel-susu-untuk-ibu-hamil-ada-friso.html

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..

huhu..cma taktau plk kat putrajaya ada pantai buatan -_-"

mmg weekend yg fruitful~~` :)