background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, December 26, 2013

~:: ShoPPinG SPreE At IKEA ChRisTMaS SaLe::~



assalAmualaikum,ollllssss.......


dh tgh mlm bru dapat jenguk blog yg kusam ni,ehheheheh!!!

just nk share ape we olllss buat semalam on cuti Krismas...

takla celebrating itkn...tp turut mnyesakkan suasan di D curve Damansara,kihkihkih!!

mula2nya niat nk stay rehat2 kt rumah je tp last minute tukar plan sbb my bestie nk shop for tuppies :)))


so there we were...had late lunch date kt IKEA foodcourt...

had our feberet meatball, salmon grilled, fish and chip and chicken wing :)

okayla...jom layan our pics kt sanala :))


pic ni taken kt bonet kete time my bestie,Laila dh finished sapu tuppies sy :)

sedutan gelagat anak2 spnjng our shopping spree at IKEA :)

















 okay....eechaa dh jumpa lampu cantik as a reward for her as promised by mama sbb dia akhirnya boleh tido dalam bilik consistently..klau tak sbelum ni dia suka sgt tido kt luar...kt ruang tamu :(


tengokla si Que Faiz tu....punya best dia main merangkak2 underneath the tables..kihkihkih!!!!

sedikit sedutan waktu we had our late lunch :)












kakak eechaa yg excited nk main toy adik yg mama beli as his birthday present in advance :))


beli je siap2 since dh jumpa yg dia suka...:)



kanak2 ribena yg kehappyan lepas mkn ice cream :)




okay la ye,ollllss...

itu aje utk hari ni...




nantikan updates on cuti2 Johor soon ye :))


till we meet again,take care :))

Yours Truly

3 comments:

Cho Zila said...

syiokkkk oooo akak dah lama sesangat tak gi sana...

Khai♥Rin : anies said...

tetiba rindu plak kt IKEA lps tgk pic ni ;-)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..

ikea mmg best g shopping & cuci mata2..
que faiz dah potong rambut! nmpk lain sgt muka dia..matured!