background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, December 24, 2013

~:: QuE FaIz'S NeW HaiR StyLe & SouVeNiRs FrOm KraBi ThaILanD::~





assalamualaikum,olllssss...


salam Selasa yg ceria buat semua hendaknya :)

esok semua orang bercutikan?alhamdulillah..dapat jugak berehat di tgh2 minggu :)


saya pun inshaaAllah berhajat nk rehat2 saje di rumah :P

selepas percutian pendek kami sekeluarga wkend lepas...hari smalam pulak sambung brjimba seharian lagi dgn my siblings ...fuhhhhh!!!mmg tak terangkat kaki mak buyung,ahahahha!!!


hari semalam jugak akhirnya dapat lepaskan mengidam pada buah ciku yg manis tahap gaban..itula gambornya yg u olllssss nmpak kt atas tu :)))


jumpa ciku tu waktu keluar pepagi ke pasar raya dekat ngan rumah ni utk dapatkn lauk mentah yg masih fresh :)

lepas tu pegi je barber shop trdekat utk projek mega clearkan rambut Que Faiz,kihkihkih!!!!


nak tnya u ollsss jugak ni...ada tak any of u 

olllsss 

yg punya anak lelaki yg punyala susah 

nk di potong 


rambutnya?????



 aksi2 Que Faiz dalam kereta sblum berpisah dengan rambut halus lembut and panjangnya tu,kihkihkih!!!

 haaaaa!!!inila gelagat dia di kedai gunting.....




akhirnya :)))






Aduhhaaaaiiiii anakanda #quefaiz ..susahnya nk 

dapatkan him a new hair cut...akhirnya berjaya 

jugak ...sampai mr papapapito kena peluk 

kuat2...kihkihkih!!!...wokeyyyhhhh!!!settle dapatkn 

new year hair style utk Que :))


Macam2 aksi ada spnjang proses tu :))   Xcukup 

nangis meronta nk terjun semua ada...so kita kasi 

pkai machine..settled. ..wpun ttp ada aksi2 

stuntman 


tu..kihkihkih!



okayhhhh...jom layan sedikit sedutan waktu we 

olllsss keluar brjimba ke Sunway Piramid petang 


semalam :)




kakak eechaa yg sungguhla suka pose sana sini skg...layankan ajela kan :)



kakak eechaa yg khusyu' tolong Ucu pilih school bag :)




sekembalinya we olllsss kt rumah plak..mr papapapito showed us some ole2 given by his colleague yg baru balik bercuti di Krabi...yeayyyyy!!!

dapat tshirt menyerlah hijau pucuk pisang lagi,eheheehh!!!

thanking mr papapapito's friend very much,eheheheh!!!




okayla ye olllsss...inshaaAllah ..akan cuba update and share cerita percutian pendek we ollsss ke Nusajaya Johor  Bharu,....dah ada yg boleh agak ape aktiviti kami kt sana?

ehehheh!!bolehla cuba teka2 :))))


till we meet again...take care olllsss :)))


Yours Truly


6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hehehe
baru la nampak kemas

msredcheesecake said...

anak laki sy yg no 3 payah nak potong rambut... takut..

Khai♥Rin : anies said...

ensem la mama's boy ni ;-)

Rai Ourkizuna said...

adaaa.. aqil pun susah nak potong rambut.. potong sikit takpe lagi.. potong pendek susah la sikit.. ni nak sekolah.. kena potong pendek jugakk..

Cho Zila said...

Tu dia ciku idamannyer... mmg harga ciku agak mahal tp mmg sedapkan
Ala dah potong rambutkan...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.Immi..

hihi.. anak cma yg faiz dulu ,mula2 pegi pototng rambut kat kedai, mmg tak moh dok diam.sampai keriau satu kedai..haru maks..

tapi bila dah selalu experience mcm ni,dia jadi seronok..asal ckp nk g gunting rambut je,laju dah capai slipper!.

lama tak rasa ciku!
cantiknya baju..sorang sehelai dpt :)