background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, December 11, 2013

~:: The PiZzA HuT CheEsY BiTes TrIo::~


assalamualaikum,ollsss...:))


salam hari Rabu :)

hari ni mood sangat2 ceria gitu..mr papapapito masih lagi bercuti..hari ni public holidays utk warga Selangorkan :)

alhamdulillah...sudah pun mrangka2 aktiviti ptg nanti selepas sy selasai dgn my tuition classes :)

esok plak inshaaAllah akan jenguk convocation my BIL..:))

semoga segala apa yg dirancang brjalan lancarla hendaknya...amin :)



okay..u olllsss nampak gambor atas tu?

have u ollllsss tried it???


it's the latest Pizza Hut tempation :)


the Cheesy Bites Trio :)))



okay..ye mmg sy dh tried and i kinda liked it :)

yg saya nak ceritakn pada u olllss actually ragam my 3 rd baby inside my belly ni :)


punyala saya sangat2 cenderong kepada segala macam western food tau u olllsss :P

nasi plak saya mmg tak boleh telan...waktu terdesak bila saya trpaksa makan nasi..saya confirm akan keluarkan balik :(


so saya mmg sntiasa craving for western food...and yg paling senang yg fast food la kan...



bila nak makan pizza plak..mmg saya lebih prefer Pizza Hut...saya agak jemu ngan Domino's :(


pernah dalam bulan October..hampir selang sehari saya dinner ngan pizza..tak pyh byk..dpt yg personal tu je pun dh ok...otw balik ke rumah sy mmg akn singgah and tapau ,eheheh!!




 bila over the weekend plak...sy akan ajak mr papapapito and the kids dine in plak,eheheh!!!



ini sikit sedutan gambor when we first tried the trio pizza :)





ahahahha!!yg bestnya...my craziness towards pizza only happened in a month,ehehehh!!

okay..skg..dh tak brpa lalu nk telan pizza..tp asyik hari2..klau tak lunch..i must have it for dinner...



haaa...cer tgk gambor ni....


cer u olllsss bagitau skit ape nama dia...u olllsss kenal kan?:)))))











okayla ye olllsss...

saya nk siap2 keluar bkerja jap :)


u olllssss take care ye:)


Yours Truly

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

Ratu Hatiku said...

Sedapnya...dah lama x pekena pizza gara2 diet...hihihi

Nurul Faiz said...

bila tengok gambar-gambar makanan ni rasa tak sabar pulak nak abis pantang. hehe.

wawa syaida said...

dah lama tak makan pizza...sedappp

Khai♥Rin : anies said...

sodap nyerrr trs lapo blk

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..

hhiih..inilah dia selera ibu mengandung..

alahai bby..craving for western food ye.. :)

dah try piza trio tu.sedap jgk..:)