background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, December 17, 2013

~:: ShOppINg SpRee At The BIg BaD WoLF BooK SaLe ::~



assalamualaikum,olllsss...

salam Selasa yg indah buat semua :)


rasanya semua dah tau pasal how great Big Bad Wolf Book Sale nikan?

mmg sayang sangat nak miss itkan...

so kali ni pegi lagi...on the 2nd last day Sabtu lepas we olllsss pegi...jeran jgkla sbb kebetulan waktu pegi tu hujan lebat so brganda2 jammednya..tp alhamdulillah brjaya jgk smpai akhirnya and nak parking pun senang..


jomla u olllsss layankan pics we ollls tenggelam dalam buku2 yg kalau boleh semua pun nak bawak balik :))





sukanya nak g shopping for books :))


dapatla menambah koleksi sedia ada yg kebnyakannya dah lunyai :))












shortlisted for the 1st round :P





hasil tangkapan for the 1st round..keluar je dr cashier punya area..ada baaaaaaanyaaaaaakkkk lagi buku...huwaaaa!!!!

maka misi bersambung lagi :P






ole2 untuk Ucu :)



 tu diaaaa!!sumbat dalam kotak terus ..senang :))






for myself :)






QUe yg mmg lebih gemarkan anything about machineries...dah dpt 1 and he kept flipping the pages :)))


 another one for selfie :)


signages pun ada jual...menarik :))



antara pilihan mr papapapito for himself:)




wahhhhh!!!lucky draw!!!!


lepas tu we olllsss mnyambung aktiviti shopping di the Mines plak :P

isi perut dulu...kt KFC...

dptla try ape tu their new cheesy balls ye..bolehla..biasa2 je rasanya :P



ehehehh!!mr papapapito yg dh kepenatan melayan we ollsss :P


sampai2 je rumah trus di kumbah buku2 tu dek our 2 lil fairies ni...

nasib baik mamasempat sorok lagi separuh...klau tak semua pun nk dikhatam baca malam tu jugak..fengggsannnn!!!









mr papapapito pun sama naik :)

berteleku sorang diri dalam bilik...dh mula baca buku2 that he chose for himself:)



hrmmmmm..mmg worth it sangat2 :)


okayla olllss...


till we meet again...

take care :)

Yours Truly

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

berbaloi-baloi

Cho Zila said...

tak penah pergipun... suami akaktu tak berapa gemar bersesak2 ni.. tapi tuler tengok orang pergi mesti penuh tangan rasa cam rugijer tak pergi...

msredcheesecake said...

sy mmg suka sopping buku ni... tp rasanya tak pat lah gi sini... ada masa ke nak baca? heee

Tuan Juhaida said...

wah bestnya...bestnya...i love books too!

Khai♥Rin : anies said...

tgk buku2 kt sini mmg best tp nk menghadap jammed kt the mines tu arghhhhhh

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.iMMI..

wah..byknye beli buku,
bagusla kalu beli lepas tu betl2 baca.. kalo nk harap cma ni..aduhai..jarang sungguh nk mmbaca.. kena pupuk minat mmbaca ni.. huhu