background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, December 28, 2013

~:: TryInG To COnVIncE MySeLf ThaT It WaS FruiTFuL EnouGH :P ::~





assalamualaikum,olllsss....

salam hujung minggu yg indah hendaknya :)


perasaan saya hari ni sangatla bercampur baur memandangkn ini bukan saje weekend terakhir untuk 2013 tapi jgk weekend terakhir cuti panjang saya....sobsobsob.... ;(





apepun,saya sungguh sangat2 bersyukur yg cuti kali ni membuahkn hasil yg lumayan atas segala yg saya rancangkan ..syukur sangat2..alhamdulillah...alhamdulillah...


walaupun bercuti lebih kurang sebulan...saya tidakla 100 % bercuti...komitmen terhadap tuition classes tetap berjalan sperti biasa..tapi inila yg sy suka tentang being  a home tutor..saya boleh bila2 masa postpone atau replace classes di waktu2 saya ada perancangan bersama family :)...


saya jgk boleh katakan yg sy sgt bertuah sbb parents kpd my tuition students adalah insan2 yg sgt understanding..i am allowed to bring my kids along during classes as long as they dont disturb the sessions :)


so sy mmg sgt2 bersyukur sbb walaupun saya buat kerja lbih masa tp sy jarang perlu brjauhan ngan anak2 trlalu lama..alhamdulillah :))))


okay..jom layan skit pics of my 2 lil fairies pada hari they ollsss were with me :)










kadang2 kalau cuaca mngizinkn and saya masih punya energy...saya akan bwk anak2 singgah di nearby playground :)



mmg they olllsss sukala sangatkan :))











and kadang2 jgk klau lepas class tu mama dh lapar...anak2 pun temankan jela mama mengalas perut kt Citta Mall :)








okay....as for conclusion....entry kali ni sbnarnya brtujuan utk meyakinkan diri sendiri yg saya dah berjaya spent my quality time fruifully ngan our 2 lil fairies...since inshaaAllah next year...our long holidays...bakal di spend dgn ber5 plak :))) no more only 4 of us,eheheh!!!



okay ye olllsss...

inshaaAllah mlm nti akan ada 1 entry aunto publish sambungan cerita cuti2 JB :P

jap2 lagi nk keluar ke Pavillion inshaaAllah :))

till we meet again...


u olllss take care ye :)))


Yours Truly

2 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Amboiii echaa suker benar dia yer

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi...

alhamdulillah..mmg memahami anakanda berdua ni..
tahniah jgk buat akak coz berjaya spend time yg berkuality dgn anak2..cma jeleshhhh...
hihi.. :)

eechaa mcm princess la.. :)