background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, December 29, 2013

~:: FunTimE aT SanRiO HeLLo KittY ToWn : EpiSodE 3 :thE HeLLo KiTTy HouSe & thE FrIeNdShIP LanD ::~



assalamualaikum,ollsss....

salam Ahad buat semua :)))


semoga ceria2 di hari minggu ni,ye :)


okay...jom sambung cerita di Hello Kitty Town..episod ke3 la plak ye :)

kali ni saya cuma akan tepek berlambak2 gambar...x sempat sangat nk bercerita panjang memandangkn agak byk urusan yg perlu dilangsaikan hari ni,ehehehe!!!

anyways...semua gambar dalam ni berlegar2 dalam Hello Kitty House,ya:)

mmg mengujakan...bukan saja pada Eechaa tapi pada Ucu nya jgk..Mama nya jugak :))


so..let the pics do the talking,shall we :))



































lepas je keluar dr Hello Kitty's house ni.....eechaa trsenyum sampai ke telinga...happy sungguh dia..she even said that...'mama, nanti bila kita dah pindah rumah yg lagi satu tu..kakak nk bilik kakak mcm ni'...ahahhahaah!!!hambik ko!

saya just replied..inshaaAllah ..walaupun i'm not pretty sure yg by the time we move in there..she would still adore this lovely character...memandangkn lepas je settle sikit renovation di bhgian toilet..coz mmg tak byk yg perlu di renovasi..everything is almost ok :)...mr papapapito & I planned nk sewakan saja rumah tu pada UITM students :).inshaaAllah...

and we didnt have any plan nk mula stay di situ dalam masa trdekat atas faktor jarak, kemudahan dan keperluan di masa skrg :)

after all...walaupun rumah skrg kecik & selekeh...it's very convenient for us in all aspects,alhamdulillah :)
yg penting bersih & selesa :)

takpela ye,sayang..yg paling penting ur future and ur siblings' future :)
yg lain2 cuma la sekadar duniawi semata,kihkihkih!!!



anyway..lepas puas mnjelajah dalam hello kitty's house...we olllsss joined Que Faiz kt dalam Friendship Land :)

tmpat ni actually is a playland la..ape lg yg lbih menarik utk lil Que kan :))




















okay ye olllsss...

ini saje buat masa sekarang..till we meet again in next episode....u olllsss take care ye :)


Yours Truly



2 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi...


cutenye decoration & perabot kat bilik tu... wahhh..mcm nk satu jgk..yg kaler biru tu!
hihi..

akak nk pindah rumah ke..?

Ira said...

Bestnye... Tmpt ni.
Patut la echaa senyum sampai telinga..
Comelnya preggy mommy :)