background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, October 15, 2012

~:: AcHiK CorNeR, SuBAnG::~



assalamualaikum,olllsss....
ada tak u olls trbaca entry masjid darul salim ni?
bersambung daripada entry tu..lepas singgah kt masjid tu we olllsss menyinggah ke Achik Corner for dinner...
dah lama sebenarnya berkira2 nak menyinggah makan kat sini gara2 trgoda ngan advert ni,eheheheh!!!

tapi we ended up tak order met udang pun coz ban yak other varieties :) just name it,macam2 ada...minang,Thai cuisine @ western food :)
Que yg excited to the max gara2 trnampak Anyah nya baru sampai and tengah walking towards us  :)

asam pedas ikan parinya mmg terbaikkkkk!!!


 ok,food dh sampai...Eecha baca doa dulu :)

titipan buat mr papapapito yg tak dapat join :(
tapi siyesly sedap set nasi ayam penyet they olllsss ni... 

Que's fed by Anyah..his feberet Nasi Goreng Cina & telur goreng :)

 okay,kakak dah kenyang...PEACE :)

okayla,ollsss...till my fingers meet the keyboard again ...take care :)

2 comments:

Rai Ourkizuna said...

lama tak makan asam pedas pari T_T

pinky said...

lama tak buat jalan2 cari makan....=P