background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, October 16, 2012

~:: WeDgeS & CheeZY SauCe & CaSSia NILaM CaFe @ GM PLaza KLang & ::~


assalamualaikum,olllssss....
i guess klau u olllsss yg tinggal di Klang Valley mesti tau pasal GM KLangkn?
i've been there for several times nak2 time nak buat drama production for school..ada je benda yg nak di beli esp in regards of the students' costumes,accessories etc etc etc..
selalunya time pegi tu akan trnampak a few shops yg provide services of repairing computers and so and so..

so,last Saturday..we olllss went there coz nak tukar hard disk of mr papapapito's lappy...
trkezut skit coz masa dekat2 nak sampai dr jauh nmpak mcm semua kedai tutup...
rupa2nya the shops have been moved to the new building,GM Plaza... :)

ehehehe!!!suka2 sebab obviously it's gonna be more comfy,cool & conducive..yela...semua pn dh air-conditioned,more systematic & spacious...nak sorong buggy ke sana ke mari pn dh tak susah :)

oh,btw rooftop parking space belum boleh guna tapi park kt depan tu ok je.. 

gerak ke sana lepas Zohor & mr papapapito voluntarily prepared bento for our 2 lil fairies..
Wedges & Cheezy Sauce :)
gara2 we ollsss belum lunch tapi masing2 still kenyang sbb dh had heavy brekfes..
pulut pagi,tau..suka2..feberet mr papapapito :)





 
above tu gambor sekitar GM plaza..agak crowded jgk hari tu ...rupanya.,..susunannya lebih kurang mcm kt Kenanga Mall


jalan2 terjumpa kedai yg jual brg2 immitation of tupperware...hhrrmmmmmm...speechless skejap...




okay,dah settle beli & belah..misi mengisi perut,eheheh!!!

trjumpala Cassia NIlam Cafe..:)




okay,overall food kt sini sedap ye,oollllsss...
should try :)
ini signaturenya...sedap!!!nasi Goreng Cassia Nilam :)

lain2 we ollsss had Bakso, Mee Soup, & Kuey teow tomyam :) 



 okayla,olllsss...
nak sambung practice dancing ngan my students plak,eheheheh!!!

u olllsss take care,ye :)




4 comments:

Anum said...

have a fun sis

Tihara said...

as salam

best nye tgk makan2 kat sini :)

Nieyl said...

hihi~penah lalu aje..sbb mase tuh nak pegi JJ.. :)

Nora Karim said...

saya tak pernah lagi smpi... macam best je...