background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, October 17, 2012

~:: KFC DouBLe DoWn : AlL MeAT ALl MaN ::~



assalamualaikum,olllssss...

ingat tak saya pernah cerita dlm entry dating makan cendol pasal cendol & laksa penang ara damansara yg sedap tu?
ptg isnin kelmarin we both pegi lagi..berbumbungkan pokok2 rimbun menghijau & hembusan angin sepoi2 bahasa..we olllsss brjaya dapatkan konsensus pasal isu bertukar kerja..moga2 inilah yg trbaik :) amiinnnn:)

cuma kelmarin mr papapapito tak nak makan laksa sbb baru je lepas makan ngan anak2 sbelum hntar dorang g nursery..
hhrrrmmm..katanya makan Double Down lg...addicted sngguh..
lepas frustrated masa pg setia city mall hari khamis minggu lepas tu we ollsss dh bwk our 2 lil fairies pg KFC TTDI dh..dh trtunai pn hajat mr papapapito wktu tu :)


 Que marahkn kakak,eheheh!!

Eechaa ngan her feberet chicken drumstick :)


Double Down feberet my other half :)



titipan buat mama :)


tapi Que ngan mama mmg perut Melayu...tetap nak pekena nasi :)
 Que bukan makan nasi..tapi MANDI NASI,ahahahah!!


above gambor malam kelmarin..below ni gambor few weeks ago..pencinta nasi..lauk pedas pn takpe :)

malam kelmarin jugak dapat titipan bubur cacar yg sedap daripada jiran next door :)









okayla,ollssss...till my fingers meet the keyboard again,:)
take care :)

8 comments:

Anum said...

nyum2

mama aryan said...

sedap kfc double down tu,baru sekali je makan

ieedaz @ mama_isha said...

follow cni juga..salam kenal yer :)

Zana Adieyza said...

zana x pernah try lagi menu baru KFC tu.. semua kata sedappppp... nak kena pergi gak ni!! hehehe..

salam kenal dari zana.. nice blog!

nik ros said...

happy nya dapat mkn mcm2 yea :)

Kesuma Angsana said...

mmg betul2 njoy the food ye bebudak ni

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum..
thanks sebab follow dan singgah umah saya.. :) i follow balik sini..
wahhh makan kepci.. anak kecik suka.. mak budak kecik pun suka.. hihihi.. nak cari kepci lah.. uwaaa.. tingin plak ni..

teratak hati said...

Double down tu mmg sedap kn..bagus la que suka mkn nasi..mcm tu la bdk2 mkn kn abis satu badan pn mkn..