background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, October 12, 2012

~:: SinGApOrE FriED BeeHooN, FrIED KUeYTeOw & ChiCkeN SOuP::~



assalamualaikum,ollllssss...
dah lunch?
alhamdulillah..saya pun baru je lepas..
syoknya hari ni dapat lunch kt rumah :)
sampai rumah ngam2 pkul1 td..trkejar2 jugak coz nak nyempatkan solat Jumaat...
sampai2 je dapat santap lunch ngan masakan mr papapapito ...readily prepared :)

anak2 pun dah sedia tunggu kt rumah...suka2 :)

gambor kt atas tu my breakfast this morning :)
skrang ni we olllsss dh tak pyh susah2 beli brekfes coz ada babysitter one of my colleagues supplies food for brekfes...sedap & murah plak tu  :)


untuk lunch..my other half dah masak ni :)
alhamdulillah..rezeki tghari ni :)

hrrrmmmmm....tgh pikir2 ape nak buat ptang ni,eheheh!!!

yg paling penting...this weekend klau boleh nak anak2 bykkan physical activites...am trying to reduce their contact time ngan gadgets,kehkehkeh!!!insyaAllah :)

5 comments:

Acik Erna said...

Assalam QA's..acik paling suka beehoon masak putih macam ni..sedap

Nieyl said...

sedap nyerrrr...

Nazayiena said...

Sedapnya sempat juga masak blk tghri.

maszmadi said...

bestnyer dapat makan tengah hari ngan cik abang kan..... mesti romatik.. hehe

IntaNBerliaN said...

bihun s'pore ni best gak.. pnh try sekali :-)